Indlæg: 8

Oprettet af | Oprettet: 16-05-2012, 06:11

Ringtræning og Udstilling

Jeg har lige købt en dejlig Bichon Havanals hvalp , Jeg kunne godt tænke mig at prøve at gå på udstilling med den . Er der nogle steder man kan få hjælp til alt omkring udstilling Jeg bor mellem faxe og Præstø

Skriv et svar til indlægget16-05-2012, 08:07

Tillykke med den lille. De er noget af det dejligste, der findes.

DKK's kredse tilbyder ringtræning for ganske få penge. Find din kreds her: http://www.dkk.dk/DKKs-kredse og se hvor de tilbyder ringtræning. De fortæller gerne alt du har brug for at vide.

16-05-2012, 08:16

Findes der ikke en special klub for den Bichon Havanal racen ? Så er det nemlig også en god ide` at gå til ringtræning der, hvis du har muighed for det.

Held og lykke med din hvalp, det er en skøn race.

16-05-2012, 08:50

Havanesere hører til under Canis Minor klubben, så på en måde er der en der en special klub for det, men jeg ved ikke af, at de tilbyder ringtræning. Selv hvis de gjorde, er DKK nok billigere, da de bare vil have din hund har en DKK stamtavle.

16-05-2012, 08:59

Der er ingen kreds hernede på sydsjælland under DKK .........
Jeg har søgt alle steder efter en special klub for Bichon Havanal racen . Jeg kan ikke finde nogle ......... Jeg syntes at det kunne være sjovt at prøve udstilling opdrætteren hvor købt min dejlig hvalp vil ikke med på udstilling Så håber at det er til at finde ud af

16-05-2012, 10:21

Jo det er der da! Det er kreds fire, der har ikke mindre end tre underafdelinger, eller lidt højere oppe, så er det kredsene fem og elleve.

Staver du Havanis forkert eller er der reelt en race, der hedder Havanal, jeg bare ikke kender til? Hvis det første, er der, som jeg allerede har sagt, ingen klub specielt for Havenesere, men du skal kigge på Canis Minor klubben.

Hun skulle meget gerne have taget sine hunde på udstilling mindst en gang for at få dem avlsgodkendt, men jeg kan godt forstå, hvis det ikke er noget hun vil ofte. Der er nogle gode bøger på området om udstilling også. Besøg dit bibliotek, og se hvad de har.

16-05-2012, 10:43

Jeg kan til gengæld ikke forstå opdrætteren ikke vil med, og ikke går ind for udstilling af sin hvalp. Jeg har så også kun mødt opdrættere, der gerne ser deres hvalpe udstillet, hvis køber selv gerne vil. Det er altid godt at få bedømt sit avl. For min Beaglerace opfordrer vi til at lade hvalpen udstille i hvalpeklasse, men kræver det ikke.

16-05-2012, 11:14

Har fundet ud af det mange af hvor at jeg kan gå til ringtræning med min lille Bichon Havanais. ( undskyld min stavefejl ) Opdrætteren har da fået deres hund avlsgodkendt, samt være på udstilling men har ikke mere lyst til at udstille sin hund

Jeg kan jo ikke tvinge hende til det . Men hun skulle da have sagt det inden jeg købte min dejlige dreng for sagde at jeg ville prøve at gå på udstilling . Men jeg håber da at jeg finder ud af det alligevel

16-05-2012, 11:42

Det var godt. =) Jeg kan egentlig godt se, hvorfor hun ikke har lyst til at udstille sin hund mere end nødvendigt, sådan har hende, der avlede min det også.

Sådan set er det ikke hendes job at lære dig, at udstille din hund, omend hun godt kunne have givet dig nogle steder at starte.