Indlæg: 7

Oprettet af | Oprettet: 12-05-2012, 15:26

Hundevenlige campingpladser

Nu har vi gennem nogle år taget på camping med vores hund(e), og det er lidt forskelligt, hvordan man bliver modtaget med hund, og hvor velegnet de forskellige pladser er til hunde. Og hvor meget de gør for hunde, ifald de overhovedet gør noget for hundene, som vi vel og mærke betaler overnatningsgebyr for.

Hvilke campingpladser ville i anbefale til campister med hund?

Jeg vil lægge ud med følgende:

Vemmetofte Strand (østsjælland), hunde endda meget velkomne, der bliver taget hensyn i.f.m. pladstildeling og så har de lige op ad pladsen et fint indhegnet skovaflukke, der sågar inkluderer lidt agilityudstyr! Dejligt skov- og strandområde at gå ture med hunde i.

Absalon Camping (Kbh), ingen problemer, stor, næsten totalt indhegnet lufteplads lige udenfor pladsen, gode gåtursmuligheder langs voldene.

Feddet Camping, (østsjælland), meget velkomne, stor hundelufteindhegning, hundevaskepladser og godt turområde - skov og strand.

Falster City Camping (Falster), meget velkomne, vi blev placeret i et hjørne og kunne bare lukke det af med et lille hegn, hvis vi ville. Ikke speciel hundelufteplads, men udemærkede muligheder for at gå gode lufteture i umiddelbar nærhed af pladsen.

Hvor har i været? - det ville være rart at få anbefalet nogle gode pladser rundt i Danmark, nu har jeg lagt ud med nogle pladser øst for Storebælt - hvad kan i byde på.....

Skriv et svar til indlægget12-05-2012, 21:03

Jeg synes da generelt hundene er velkomne alle de steder vi har været

13-05-2012, 07:51

Erna, det har de mest også for os, men vi kommer med to store hunde, og det er lidt, som om man så forventer der bliver larm og uro. Men det gør der ikke, og så ender alt ud i smil og kom endelig igen.
Man tænker lidt på, at der desværre er nogle enkelte uopdragne hundeejere der huserer på de danske campingpladser. Vi var desværre selv ude for en af slagsen for nyligt på Charlottenlund Camping, en puddel der fik lov til at gå løs, stod og gøede og var en pestilens. Jeg gik hen med den en gang inkl. en pose med dens efterladenskaber og sagde, at det ikke var særligt rart at den gøede, og at den iøvrigt ikke måtte løbe frit i henhold til reglementet på campingpladsen. Svar: det skulle jeg bare blande mig udenom, og så tror jeg nok, han sagde sure kælling eller noget lignende, da jeg gik. Heldigvis kørte de næste morgen, ellers havde jeg taget den med campingpladsens ansvarlige, for det er den type hundeejer, der ødelægger det for os andre......

Men det jeg ville med indlægget var, at jeg gerne ville have anbefalet campingpladser, man kunne sige var specielt velegnede til hundeejere, gerne nogle, der gør noget særligt for deres 4-benede gæster. Evt. med ekstraordinære muligheder for gåture ud i naturen omkring pladsen, gerne med mulighed for løsgående hund.

13-05-2012, 13:01

Jamen så vil jeg anbefale Albuen Camping i mit eget område (Lolland) - jeg ved at både kolleger og familie (herboende og fra Sjælland) har benyttet den plads med både små og store hunde.

Jeg tror ikke, der som sådan er specielle faciliteter for "hundefolket", på selve pladsen, men området omkring er helt bestemt for vandrere og naturelskere af hav og strand...

13-05-2012, 14:55

Hej Kirsten
Kender det godt. 2 store hunde der lige umiddelbart virker voldsomme, så er det ikke alle steder man lige føler sig velkommen.
Jeg er jo også campist (forhenværende, vi har nu et sommerhus) og har prøvet en del campingpladser af i især i jylland.
Hanstholm Camping er en fin hunde plads med gode luftemuligheder og en lille indhegnet "hundelegeplads"
Madeskov camping ved Sønderborg: Der er ikke noget særlig på pladsen men den ligger lige ved en dejlig hundeskov som går helt ud til Augustenborg fjord. Hunde er velkommen og der er ikke så mange børn på pladsen. Jeg arbejder med børn til dagligt og synes det er rart at der ikke er børn på min ferie. Jeg kan godt lide børn vil jeg lige sige.
Og så er der
http://www.farso-fjordcamping.dk/faciliteter/hunde/
Vi har været der for et par år siden og det var dengang udmærket men deres koncept var ret nyt og de manglede lidt erfaring synes jeg.
God camping ferie

14-05-2012, 10:04

Tak Tina og Susanne, det var lige det, jeg var ude efter!

Sådan en som Madeskov lyder helt ideel efter min mening, og den har vi slet ikke selv lagt mærke til, og vi har ellers både camperet både i Haderslev, Aabenrå og Kollund...... Holder nemlig meget af Sønderjylland og det nordlige Tyskland.

16-05-2012, 10:20

Sælvigbugtens Camping på Samsø kan også varmt anbefales. Vi er kommet der hvert år i pinsen de sidste 16-17 år, og har altid haft det godt. Der er dejlig natur lige i nærheden, og en stille vej man kan gå sine lufteture på.
Og så er Samsø jo en skøn ø!

21-05-2012, 10:06

Og så har vi selv besøgt endnu en god campingplads, Hillerød Camping.

Selve pladsen har en vidunderlig altfavnende "campingmutter", smuk rolig havestemning på pladsen, gode faciliteter - hunde er velkomne, pladsen har ikke specielle hundefaciliteter, dog er der et godt grønt areal(gl. dyrskueplads) lige udenfor pladsen til luftning.

MEN Hillerød er ideel at besøge med hund. Slotsparken er bare et af de steder, hvor man må lufte hund uden snor. Præstevang (hunde)skov et af de andre, en rigtig dejlig skov med smukt søområde og skønne stier, hvor man sagtens kan gå en lang tur med hunden løs. Der er 3-4 andre hundeskove i nærområdet, men vi benyttede os kun af de to nævnte steder.

Vi vender helt sikkert tilbage.