Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 04-05-2012, 16:17

Luposan Zeckweg

Luposan Zeckweg er et kemikaliefrit flåt- og loppemiddel. Den bedste beskyttelse mod parasitter er en sund hud og pels. Det står der skrevet. Lyder rigtig godt.
Men de jyske flåter har ikke læst det. Mine to mopper er i en måned blevet behandlet med Zeckweg. Flåterne elsker dem og sætter sig mest i hovedet. Så jeg behøver vel ikke at fortælle, hvordan de stakler ser ud.

Konklusion: Jeg er sjuffet!! Og billig er det heller ikke..
Sæsonen er jo først begyndt og jeg tør slet ikke tænke på de næste 4/5 måneder.

Nogle forslag - udover alverdens clips med jordstråler, små batteridrevne hjerter med magnetfelt, og heller ikke hvidløg, der kan være rigtig farlig for små hunde.

Hilsen fra en flåtplagwede moppemor

Skriv et svar til indlægget04-05-2012, 18:29

Jeg var meget tilfreds med Bayvantic sidste sæson, jeg gik fra ikke at kunne tro der kunne være så mange flåter til at kunne glemme alt om dem. Det er så ikke helt kemikaliefrit, det er faktisks sansynligvist det modsatte, men min Havana har aldrig haft noget problem med det udover en fedtet plet i nakken fra produktet, hvilket da også kun giver mening.

Det lyder da også som noget sludder, at sund hud og pels skulle være det bedste forsvar. Vilde dyr får som regel alt de skal bruge til at få sund pels og hud fra naturens side, og de får da også flåter, ellers ville den art være godt uddød.

05-05-2012, 10:39

Jeg bruger som Havana Bayvantic - har man flere hunde skal de selvfølgelig holdes adskilt indtil de er tørre på "dryppestedet" - nogen gange er kemien nu mere effektiv end de alternative midler...

Hvidløg er også giftigt, men nogle har fin effekt af at bruge hvidløgspulver i små doser - ellers har nogle af forhandlerne også alternative midler - søg på www.petdreams.dk - www.adogsdream.dk - www.happyhound.dk