Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 04-05-2012, 15:04

Min hund bider min kæreste

Min 5 årig hund bider min kæreste. Vi har været sammen i 3 år og det er 8 gang hun har bidt ham. Det er hovedsagelig i fingerne fx. når han bader hende.

Hun har dårlig ryg og blevet behandlet flere gange. Fx. har hun også minstet sine fortænder.

Nu vil jeg prøve en adfærdspsykolog, for at finde ud af hvad der går galt.

Nogle der kan anbefale en i vestjylland. Bor mellem Varde og Esbjerg

Skriv et svar til indlægget04-05-2012, 15:13

Prøv selv at bade din hund, og find ud af om hun har smerter, der er jo en grund til hun bider ham. Eller lad hende undersøge hos dyrlægen. At hun bider er ikke absolut et adfærdsproblem.

05-05-2012, 09:22

har selv badet hende, det er som om hun får nok og ikke gider mere og så bider hun. Hun har bidt mig en gang, men der var det min fejl. Så min kæreste 8 gange, min mor 2 gange og en gang min far.

Hun er som sagt blevet behandlet flere gange. Hun har dårlig ryg så vi passer alle ekstra på. Dyrlægen har taget rynkel osv. og siger det ikke er smerter. Han mener kun en adfærdspsykolog vil kunne hjælpe os og foreslog at vi fandt en.

05-05-2012, 10:23

Hvis bideriet kun opstår når i bader hende, så kan det være fordi hun er en af de racer der hader vand. Og hvis badet så ikke er "superkort", og hun flere gange på "hundsk", har sagt, "det gider jeg ikke", så kan det være grund til hun bider. Det kunne een af mine Beagler også godt have fundet på. Uden at jeg vil kalde hende en problemhund i sin adfærd. For det var hun bestemt ikke.
I så tilfælde tror jeg ikke en adfærdsbehandler kan hjælpe jer. Men er hunden aggressiv på anden måde, er det en god ide`med professionel hjælp.
Eks. Beagler hader vand, går altid udenom vandpytter, og flygter ind under buske, når baljen tages frem på græsplænen. Det husker jeg, når vores skulle have deres årlige bad, en solrig sommerdag. Det var en "vandkamp" for både os og hundene, så vi var altid klædt i badetøj. En efter en kom de i baljen, med lunken vand, hvor een sprællede, andre "brummede" utilfreds. Hurtigt blev de sæbet ind, og skyllet med lunket vand i havevandkanden. Godt frotteret, blev de så i snor bundet til et træ, på afstand af hinanden, hvor de lå og gnavede tyggeben, indtil de nogenlunde tørre, og gik så en lille luftetur sammen med os.
Når vi kom hjem var "vandkampen " glemt, og vi var glade for at have overstået deres årlige bad.

05-05-2012, 16:51

Hej.

jeg synes heller ikke det lyder som en agrasiv hund, men at i for gjort noget den ikke kan lide, flere gange..også siger den STOP.

mit bud, ville være at optage badet, på film, så kan i måske selv se. hvor i gør fejl.

Det gør jeg feks. til stævner, og det er super lærerigt at se sig selv, jeg ser pludslig helt tydligt, hvor jeg laver fejl. og tror mig, det er ALTID mig. :)