Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 25-04-2012, 17:58

Laver "lille" og "stort" indenfor.

Hejsa.
Jeg har to dejlige hunde, en Shar Pei på 2 år og en lille bomuldshunds-blanding, som har det rigtigt godt sammen, og som vi er meget meget glade for. MEN.... De har fået en idé om at de skal lave stort og lille i 2 rum inde i huset. De bliver luftet hver morgen og aften, nogle gange også om natten og de har adgang til en have 24 timer i døgnet 365 dage om året. Så jeg kan ikke helt forstå at det skal foregå indenfor, især ikke når det er de sidste 2 rum de skal igennem for at komme ud, når nu de har muligheden for at gå ud og gøre det. Er der nogen der har et forslag til hvad jeg skal gøre? Jeg er ikke bosiddende i Danmark, så jeg har ikke mulighed for lige at gå ned og købe det ene eller det andet produkt til at afhjælpe problemet, men alt hvad der er "naturligt" (f.eks. kanel eller sådan noget) kan jeg selvfølgelig få.
Jeg håber der er nogen der kan hjælpe mig, for det er ikke specielt rart at man ikke kan tage nogen med hjem på besøg for man ved aldrig hvordan der ser ud.
På forhånd tak for hjælpen og rådene.

Skriv et svar til indlægget25-04-2012, 21:15

Regelmæssig fodring 2-3 x dgl. Mad må ikke stå fremme så de går og klatspiser. Gå-ture mindst 3 x dgl. ½ time efter fodring. Indimellem lukkes de ud i haven for at lege-motionere frit. Ingen adgang til haven 24 timer i døgnet.
Hundene kan ikke selv styre fodring, luftning, 24 timer i døgnet. Og ikke nøjes med morgen og aftentur i snor.
Regelmæsssighed, dgl. vaner skal I styre, derved vil de også besørge stort og småt, på gå-ture, uden for haven, hvor andre hunde lægger deres "visitkort".

Jeg håber og tror det kan hjælpe jer og hundene til at løse problemet.