Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 23-04-2012, 06:53

Trappe problem!

Hej!

Passer i øjeblikket hund for min bror.
Problemet ligger i at 3årige daisy, ikke tør gå ned af trappen fra soveværelset! Hun stormer op, men når vi skal ned, piver hun bare? Hvad gør jeg ???

Skriv et svar til indlægget23-04-2012, 07:51

Hun føler det sikkert farligt, at gå ned af trapper, ligesom hunde gerne springer fra en stol op på et bord, ( især hvis der ligger noget "guf" de kan stjæle, ) men ikke ned igen, hvilket jo kun er godt, at de er så kloge. For det er jo farligt.

Nu ved jeg ikke, hvor stor og tung Daisy er. Hvis hun er en lille/mellemstor hund, og sikkert ikke vant til hjemme at være "trappeartist" så vil jeg råde dig til at bære hende ned.

Sørg iøvrigt for at Daisy går mindst muligt op ad tarppen, da det aldrig er sundt for en hund.

Hvis hun er en stor hund, er det så ikke muligt i spærrer trappen af, og hun kun opholder sig i stueetagen.

Hvad foreslår din bror, ? det er jo hans hund.

23-04-2012, 10:47

Daisy er en amerikansk staffordshire terrier på ca. 25 kg. Og hun er meget bange for trappen, har prøvet og lokke hende lidt med godbidder på trinene. kunne man prøve at sætte hende ned halvvejs, og på den måde "tvinge" hende til at prøve? Det er kun om natten hun er deroppe?

23-04-2012, 13:08

Hun er tung, ikke lige til at tage under armen. Jeg bryder mig ikke om tvang. Og hun lader sig næppe lokke med godbidder, så jeg vil foreslå løsningen er, at hun også sover i stueetagen om natten. Hvis hun ikke vil være der alene, ville jeg i den situation spærre trappen på en eller anden måde, og evt. selv sove sammen med Daisy imens i passer hende.

Hun er jo kun hos jer på ferie. Så nyd i passer hende, hyg jer "hundegodt".