Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 21-04-2012, 18:00

renlighed

hej først og fremmeste vil jeg lige spørger om chihuahua hunde er svære at oplære?
min Hund er sky den had været til hundettræning en gang og fik at vide han ik var klar så han skal i legestue indtil han er klar men sådan noget som renlighed.
hvordan foregår sådan en træning?

Skriv et svar til indlægget22-04-2012, 04:38

Hej .

Jeg er helt enig.

Det er ALTID os den er gal med-vi kan ikke forvente at hunden ændra sig-af sig selv.

Har heller aldrig hørt at chi. er svær at opdragen, MEN jeg tror den har det svært, fordi den er så lille og sød, og derfor ikke altid bliver behandlet som en hund.

Ang renlighed, så er faste rammer vigtige, at de spiser samme tid, og kommer ud samme tid osv.
hunde er vane dyr, så det er vigtigt.

Hvad er legestue?

I min klub har jeg kun hørt om hunde som ikke var klar, og de fik lov at stå på sidelinjen og kikke på, med deres ejer, så de oplevede at der ikke skete noget, og deres ejer havde kontrol.

Tillykke med din valp.
Håber du læser alt hvad du kan komme i nærheden af, så i kan få det godt og sjovt, og din hund kan komme a med sin sky;hed.

22-04-2012, 08:19

Hej Ceylan,

Chi'er er kendt for at være besværlige at renlighedstræne, da de har en lille blære og små muskler omkring den, men de fleste er indbegrebet af "lille hund syndrom", hvilket kan gøre dem svære at træne, dog er de kvikke hunde, hvilket burde gøre din let at træne, hvis du kan få dens opmærksomhed.

Angående renlighedstræning, bare send hunden udenfor så ofte du kan, så den besørger udenfor. Det er nogle, der har fået godt ud af at lære dem at bruge en kattebakke, hvilket følger det samme princip.

14-10-2013, 21:39

Vi bor i lejlighed og jeg tænker selv på om man kunne lærer den at bruge en kattebakke, men hvordan træner man det? Det er jo ikke det samme som at sætte den udenfor konstant til den tisser og så gå ind... vente og gøre det igen :-);

Hvad med når en Chi er vant til at besørge udenfor, kan den så lære at gå i kattebakken i en sen alder?

Mvh
Tim

www.minipet.dk