Indlæg: 5

Oprettet af | Oprettet: 20-04-2012, 18:53

Beholde tæve hvalp af eget kuld..???

Hej vi har en dejlig toller som lige har fået et kuld hvalpe og vi er blevet lidt forelsket i en af pigerne, men men men så er spørgsmålet, er det en god ide at have to tæve hunde sammen, når det så er mor og datter har det en betydning. Har søge på nettet og synes det er fifty fifty på om man skal eller ikke... Håber i kan hjælpe mig... Mange hilsner Heidi
www.123hjemmeside.dk/heramm

Skriv et svar til indlægget



20-04-2012, 19:09

Jeg har haft mor-barn to gange, og kan kun sige, det var rigtig dejligt. De havde et specielt forhold til hinanden, og begge mødre var en god hjælp i opdragelsen af deres børn.
Jeg synes absolut i skal vælge en af jeres egne hvalpe, og da gerne en tæve, dens mor er og vil fortsat automatisk være førerhund, også i årene efter 8-ugers alderen, vil hvalpen respektere sin mor.
Held og lykke med hele kuldet, i de 8-9 uger de bor hos jer. Det er en kæmpe oplevelse, arbejde, glæde og bekymringer i kan se frem til.

20-04-2012, 19:16

Hej Heidi

Vi har tre tæver, hvoraf de to er mor og datter og der fungere rigtig fint. Jeg tror egentlig ikke at de ved at de er mor og datter mere.

Vi har i en periode haft mor og to døtre af to forskellige kuld og det fungerede også rigtig godt. Vi passede en af vores egne hvalpe i et halvt år, fra hvalpen var 6 mdr. til 12 mdr. dvs. under kønsmodningen hvor der evt. kan opstå problemer.

Du kan se vores hunde her: www.kennel-torshoj.dk

Mvh. Gitte

21-04-2012, 08:08

Alle de hunde jeg har, er nogen jeg selv har opdrættet.
Det giver ingen problemer tværtimod, hvalpen falder helt naturlig ind i flokken.
Det eneste negative kan være at hvalpen bliver ved med at være hvalp lidt længere.

Hel og lykke med dem.

21-04-2012, 10:52

Tusinde tak for jeres hurtige svar, skønt at høre at det ikke er et problem, så skal den lille pige blive her ved os... :-) Glæder mig til at fortælle ungerne det når de kommer hjem...
Mange hilsner Heidi

22-04-2012, 12:40

selv om du har fået masser af respons må jeg da liiige fortælle om familien rødtop der består af Rødtop 12år døtre Ditte og Blondie 6 og 7 år og Blondies datter Jessieka på 4 år. de stortrives sammen og Kewin vores "avlshan"ligeså.
egentlig er pomeranian utroligt nemme til at forliges familie som fremmede......