Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 20-04-2012, 11:45

lige lidt for glad for bryggeret

hej alle sammen

jeg tænkte på om der var nogen der lidt tanker om, hvordan man kunne afhjælpe en hund med at fjerne fokus fra bryggerset, specielt døren fra køkkenet ud til bryggerset? selv døren ud til, er ikke et problem :);

Det er ikke fordi det er et stort problem, men vi ville gerne have at hun bliver i stand til at ignorer bevægelser/lyde udenfor eller omkring huset/døren/bryggerset og ikke rende mod * destinationen* så ofte som hun gør.

vi bruger både døren i bryggerset og husets hoveddør til at gå ind og ud af huset, og selve hoveddøren, har hun ikke den store interesse i, ved mindre der er nogen der ringer eller banker på, og det er faktisk kun lige til at fortælle os, hey der er nogen.....

vi bor på en stor hjørnegrund, så der er selvfølgelig nogle biler, mennesker og cykler som skal forbi op af vejen, hvor vores køkken og bryggers ligger.... det sjove er at hun gør intet af dette ved nogen af de andre rum eller vinduer, kun det s***** bryggeres.... :) vi har fået afhjulpet problemet en del, men det er lige som om det sidste mangler.
'
Tanker, ideer, råd på alle leder er velkommen

Skriv et svar til indlægget20-04-2012, 13:29

Kunne det ikke være en god ide`at opsætte et børnegitter mellem køkken og bryggers, istedtfor at lukke døren. Så kan hunden se om nogen går ud og ind, om hun har grund til at reagere.
Det kan hun jo ikke gennem en lukket dør.
Er hun alene hjemme, så tænd en radio, så hører hun ikke alle lyde udefra, der ofte stresser en hund. Det virker også mod indbrudstyve.

20-04-2012, 18:07

vi har som regl døren åben det meste af tiden, så hun har muligheden for at gå ud og kigge, og få stillede nysgerrigeheden, hvis døren fra køkken til bryggers er lukket, vil hun stå ved døren og puffe med næsen, eller stille sig på bagbenene og kigge igennem køkkenvinduet.....

når vi ikke er hjemme, er døren til bryggerset lukket og låst, da hun desværre ved en tidligere periode havde kræsset/gnavet i hoved døren i bryggerset, jeg har overvejet om vi skulle prøve og forlade huset et par timer uden at lukke den dør til bryggerset og se hvordan det går.