Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 17-04-2012, 17:22

Molly Og Lady

Nu har vi jo haft Lady hos os i lidt over 14 dage. Mit sidste spørgsmål, fik jeg et godt svar på :)
Hun har mange flere hvile tider og får sovet meget mere. Når vi sætter hende i buret ligger hun og gumler lidt og der går ikke 10 min før hun sover,så det er blevet meget bedre.Men jeg har altså lige et spørgsmål mere :) Når jeg står i køkkenet og laver deres mad, så sidder Molly gerne lige ved min fod og venter, det har hun altid gjort. Lady sidder så bagved Molly og venter også. Men i dag så jeg at Lady parre Molly. Hvorfor gør hun lige det ? Det går rigtig godt med dem begge to indbyrdes. Mona.

Skriv et svar til indlægget17-04-2012, 18:08

Hun gør det, fordi hun nu har været så længe hos jer, at hun tør det - det kan være noget så iiihhh frustrerende at skulle vente på sin mad, så derfor må stressen udløses, og den nærmeste er jo "søster" - det er meget almindeligt hunde "parrer" grundet stress/overivrighed, og det skal selvfølgelig stoppes, hvis det ikke skal blive en mani - men det handler ikke om hundendes indbyrdes forhold i den situation, mere om en instinktiv måde at reagere på, sådan som jeg ser det - du får sikkert flere bud efterhånden :)

18-04-2012, 16:36

Jeg vil så gerne lige spørge, hvordan får man dem til at stoppe?

18-04-2012, 20:48

Det gør man ved et nej/stop og at tage hunden væk. Det er jo en uønsket form for at få kontakt, som nogle hunde også bruger på mennesker.