Indlæg: 6

Oprettet af | Oprettet: 12-04-2012, 06:30

Opdatering om Balou (westie)

Hej hundefolk :);

Jeg synes lige I skal have en lille opdatering om Balou.

Balou er nu rundet de 4 måneder/ 18 uger og samtidige de 2 måneder/9 uger hos mig.

Han er ved at tegne sig til at blive en rigtigt god hund (det har han nu altid været), som er meget vagtsomt, og stadig skal lære at man ikke behøves at markere sig overfor alle lyde, det er nu ikke så slemt, da han ofte stopper når jeg gør opmærksom på, at der ikke sker noget. - dog er det svære udenfor når det er mørkt, der vil han godt nok gerne være på vagt, nogen gange over ting jeg ikke kan se/høre.

Han går pænt uden snor, også pænt med snor - efterhånden kan Balou og Malthe (min fars hund), gå tur sammen i snore med EN person, uden at det ender i en stor filter..

Ang. alene hjemme er det blevet til at han er alene i mindre perioder (når jeg lige skal noget i halve eller få hele timer) og at han i min arbejdstid bliver passede af min far, som heller end gerne vil. -lige gyldigt hvordan man vænner og drejer det har han jo godt af menneskelig kontakt og oplevelser, og ham og Malthe har virkelig glæde af hinanden.

også kan det godt være man er terrier og selvstædig men MOAR er og bliver den bedste, om ikke andet når man igen bliver en lille træt hvalp ;);

og ja så er vægten nu over de 5 kg, så helt lille og let er han jo ikke længere.

det var lige en lille opdatering - smider et billede med en træt hvalp senere i en kommentar (skal lige have min søster til at sende billedet hun tog i aftes)

Skriv et svar til indlægget12-04-2012, 14:41

Nu ved jeg ikke om der er nogen der læser dette indlæg - men her kommer i hvert fald som lovet billedet :)

12-04-2012, 17:27

Skønt foto af jer begge. Han ser ud til at nyde hundelivet. Og dejligt at læse det går så godt på alle måder. Fint nok at han bliver passet hos din far sammen med den anden hund, når du er på arbejde, når han nu kan være alene hjemme i kortere tid. Med alderen skal han nok vænne sig til at være lægere tid alene hjemme, om nødvendig. Eks. 4-5 timer. Han er jo en tryg og glad godt passet hund.

12-04-2012, 17:51

Tak for jeres kommentar, de gør mig glade :);

har dog lige fået et lille minus.. indkaldet misset her til aften, Balou valgte at gå den anden vej - altså gå væk fra mig i stedet for mod mig..

Nå men vi træner videre, en oplevelse skal jo ikke ødelægge de mange andre gode vel.

15-04-2012, 10:16

Du kan tro dit indlæg bliver læst. Jeg nyder virkelig at læse om din lille Balou og sikke et dejligt billede.

Tak for det og ja det med indkald, bedst som man synes at der er styr på det, så ændrer de små elsklinge adfærd og forfra igen.

15-04-2012, 11:46

Connie: tak for de fine ord :) - det glæder mig.

ja det keder mig lidt det med indkald, også fordi jeg både bliver en smule nervøs og tænker "tænk nu hvis han ikke komme igen" også fordi det jo sender signal om at man ikke har en skid styr på sin hund - OG der skal jeg så "bare" huske at Balou altså kun er på vej om de 5 måneder, så vi er stadig der hvor vi træner, og det er noget andet med en voksen hund.. - men alligevel (hvis I forstår).

Men han er virkelig den dejligste hund at din art, og han er så smuk (med det sidste mener jeg at han er begyndt at ligne en westie så meget) - han er ved at udvikle sig til en rigtig god hund, men han får jo også max. omsorg og opmærksomhed - og ja gør mit bedste og skal bare forsæt.