Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 10-04-2012, 17:27

Hvalp der bider.

Har købt en Beaglehvalp for 9 dagen. Hun var en meget lille hvalp, men fodre hende med noget godt hvalpefoder og hun vokser støt og roligt nu. Hun er igang fra kl 06.30 om morgen og putter så fra 12.30 til kl 14.00 og er så i aktion, til hun dejser omkring, ved 19 tiden. Jeg syntes hun bider ekstrem meget. Hun bider os hele tiden, i hænderne,i ansigtet,i benene, hvor hun kan komme afsted med det. Vores store hund går heller ikke ram forbi,den bider hun i ørene og knurre sommetider af hende. Jeg har i flere dage taget hende i nakken og sagt ( Lady NEEJ ) Jeg mindes ikke at vores store hund bed så meget, jo i den periode, hvor tænderne blev skiftet,og så var det jo det. Men hende her er ikke ved at skifte tænder nu.Vi tilbyder hende så noget at gnave i men holder vi det i hånden, fortrækker hun at bide i den i stedet.Hun er frygtløs :) Vi skal ha det her løst på en fornuftig måde, så hvordan håndtere vi hendes bideri. Er det bare en forbigående hvalpestreg,som går over med alderen.? Den store hund og hvalpen, leger kun under opsyn, da det er synd, at hun sådan bliver bidt og hun gør ikke gengæld. Hun er 9 uger og 3 dage gammel.
Mona.

Skriv et svar til indlægget11-04-2012, 04:48

Jeg er enig med Ina-mere rolige lege, og flere pauser.

Min JR bed også meget som lille, og vi ignorede det væk, jeg var selv ret overasket over, hvor hurtigt han forstod det. lige så snart han bed eller slikkede os, når vi tog ham op, han er jo en lille hund, så blev han sat ned igen.
vi legede ikke kamp lege med ham som lille, og heller ikke idag, han bliver simpelhen for vild, så vi har lært ham at hente ting istedet og aflevere det.

jeg ville lave en masse øvelser med ham, sit bliv osv, i korte pas, max 5 min også ro på.

idag er jeg glad for hans off-knap, både når vi starte konkurencer, og når vi er på tur, eller hvis jeg bare møder nogen på gade, og snakker lidt, så sætter hundene sig bare og venter, og det er altså rart.

Tillykke med jeres hvalp, nyd tiden de bliver så hurtigt store.

11-04-2012, 05:12

Gemalen og jeg fik da lige en snak omkring Lady i aftes. Hun er jo lige som et barn, jo mere hun er oppe at køre, jo mere problematisk bliver det at komme ned i gear. Vi havde bare ikke regnet med at vi skulle styrer hendes ( hviletider) Men det gør vi gerne. I dag vil vi så sætte hende noget tiere i buret,så hun får slappet mere af, hun har ikke noget problem med at være der,da hun sover og spiser i buret,Vi har heller ingen små børn som tumler med hende, den yngste er 19 og på vej hjemmefra. Hun er faldet godt til og vi er rigtig glade for hende. Vi prøver :) Tak for rådene. Mona.

11-04-2012, 10:31

Hej.

Det lyder som en god plan.

Håber du vil følge lidt op, omkring hvordan det går. det er så rart med lidt feedback-)