Indlæg: 16

Oprettet af | Oprettet: 29-03-2012, 10:51

Fransk Bulldog. Hvilket køn?

Hej :);
Jeg vil gerne købe en fransk bulldog. Jeg har siddet og skrevet ned hvad jeg kan tilbyde en hund, og hvad type hund jeg gerne vil have osv og jeg er kommet frem til at det er en Fransk Bulldog der passer allerbedst til mig.
Nu er jeg dog kommet til mit næste skridt, på vejen mod at købe en lille hvalp.

Hvad køn skal jeg vælge?
Hvad er jeres erfaringer med hanner og hunner (franske bulldog)?
Hvilken køn er nemmest og opdrage?
Hunnen, hvor længe og hvor tit har hun løbetid?
Jeg har hørt at hunnerne kan være ret vilde?
Hvem er mindst dominerende og aggressiv?

Jeg vil rigtig gerne høre fra nogen der har erfaringer med franske bulldog hunde:);

Personligt vil jeg helst have en pige :);

Hilsen Cilia

Skriv et svar til indlægget29-03-2012, 14:36

Hej
Jeg har læst dit indslag, men jeg synes det er okay, at jeg får fleres meninger. Derfor har jeg valgt at sætte det ind flere steder.

29-03-2012, 15:24

Jeg er virkelig glad for din venlighed, TUSIND TAK!

29-03-2012, 15:37

Jamen, det er en ualmindelig dårlig idé, for klikker man på "de nyeste indlæg" kommer alle frem uanset hvilken kategori man har skrevet i, og så bli'r det til spam for læserne - du får ikke flere meninger på den måde.

Desuden er det hér et lille forum, hvor kun nogle få gi'r svar, og jeg mener ikke, at der har været fransk bulldogejere imellem, så du må indtil videre nøjes med det der er kommet, (og så vidt jeg husker fik du et udmærket svar fra Beaglepack).

Men generelt kan man jo spørge sig selv om man kan leve med at tæven kommer i løbetid 2 gange årligt af 3 ugers varighed og måske ændrer adfærd omkring løbetiderne (+ kan blive falsk drægtig), eller man foretrækker hanhunden som stort set har samme sind livet igennem.

Der er ingen hunde der er dominante eller aggressive med mindre de bli'r tvunget ud i det - nogle har mere gåpåmod end andre, men man snakker med sin opdrætter om hvilken hund i kuldet der matcher den man selv er...

29-03-2012, 15:39

Sorry - var for langsom :)

29-03-2012, 16:53

Jeg troede det var en "teknisk fejl" ved Gipote, da jeg så denne tråd gentaget flere gange.

Til gæstebruger: Jeg synes du skal orientere dig ved at besøge nogle opdrættere, eks. på udstillinger, kan man også få rigtige gode indtryk af hundene, for svar på spørgsmål, om hvad race og køn, man gerne vil have som sin hund.

Så søg udstillinger på DKK og raceklubben Fransk Bulldog.

30-03-2012, 08:05

Hej

Tak for jeres bemærkninger.

Jeg synes helt ærligt ikke I tager så godt imod nye brugere!
Jeg prøver egentlig bare at gøre ALT hvad jeg kan for at finde den perfekte hund til mig, fordi jeg vil have en hund jeg kan give det bedste liv.
I må meget undskylde at jeg har spammet jeres forum, men helt ærligt, hvor stort et problem er det lige. Jeg prøver bare at få noget hjælp fra folk der evt. havde erfaring.

Men tak.

30-03-2012, 19:21

Prøv i stedet at spørge på www.hunde-forum.dk eller www.hundegalleri.dk - det er større forums, som sikkert bedre kan hjælpe...

Og der er ingen grund til at være fornærmet, for du har faktisk fået brugbare svar, men den tone du selv ligger for dagen fremmer ikke forståelsen - du kunne jo bare ha' bedt om yderligere svar i den oprindelige tråd, og fik du det ikke, var det nok fordi ingen kunne svare !... Et problem at du spammer ? Nej, men det er til irritation og unødvendigt, hvis du havde fundet ud af, hvordan forummet fungerer inden du postede...

22-04-2012, 16:03

Synes i reagerer temmelig voldsomt... Der er jo bare en, der desperat ønsker svar. I virker som om i ejer hele hjemmesiden...

27-04-2012, 19:17

Ja okay, hun er ny på siden og kender måske ikke systemet... Kan godt se, at det er irriterende, men sig det på en ordentlig måde.. :-);

Beaglepack tænkte på, om du ikke kunne fortælle mig lidt om dine hunde, er på jagt efter den rette race, og det kunne jo være den dejlige Beagle er noget for mig;-) Har læst en del om dem, men vil gerne høre fra en som dig, der selv ejer et par Beagler, som kan fortælle om fordele og ulemper osv:-D.

28-04-2012, 14:47

Okay - tudsind tak, det er en stor hjælp.

02-05-2012, 01:43

Jeg har en fransk bulldog, en tæve. Hun er bare nem, og har været det siden vi fik hende. Hun følger mig næsten over alt.
Man kalder en fransk bulldog for en by hund, da den ikke kræve meget motion, men de elsker det nu alligevel, men om sommeren gider de ikke gå ret langt, da de hurtigt får det meget varmt. Hun elsker mine børn, og så tror hun at hun er en stor vagt hund, men tro mig hun passer på os :) De er i løbetid i ca 21 dage 2 gange om året.
Håber du blev klogere :)