Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 19-03-2012, 22:44

Kan en hund være usynligt drægtig? Hjælp!

Jeg har lige brug for lidt hjælp. Gerne lige nu!!

Vores hunhund opfører sig ganske besynderligt. Den har gået hele eftermiddagen og aftenen for at komme i haven, og når den er kommet ud, har den stået i noget, som lignede 'skide-stilling', men sin alligevel ikke helt var det. Og der er ikke kommet noget ud. Vi har derfor troet, at den var forstoppet, selvom det ikke rigtig kan passe, for den sked to gange ved 14-tiden. Nu er vi så begyndt at snakke om, hvorvidt den kan være gravid, uden at vi ved det, og om den i virkeligheden har presseveer? Man kan ikke se på den, at den er tykkere end sædvanligt, men jeg har lige kigget i kalenderen, og det er 10 1/2 uge siden, dens sidste løbetid startede. Vi har også en hanhund, men vi var ret sikre på, at vi havde fået holdt dem fra hinanden...

Hunden er en shih tzu, og den har aldrig haft hvalpe. Jeg har aldrig selv prøvet at få hvalpe med en hund, så jeg ved ikke så meget om det, men jeg har en fornemmelse af, at de små hunde med store hoveder (og førstegangsfødende i det hele taget) ofte får små kuld, så jeg tænkte på, om der måske bare kunne være en enkelt hvalp derinde, og at man derfor ikke kunne se det på maven?

Kh

Skriv et svar til indlægget20-03-2012, 06:46

Jeg vil da ikke afvise at den er drægtig. Men så er der flere tegn som I skal lægge mærke til bl.a om den har hævet mælkekirtler og evt. tabt håt på maven. Den vil også hvis den er drægtig være tykkere end normalt. Hvis den er ved at føde vil den være urolig og puste og halse.
Jeg tror det måske også kan være betændte analkirtler som gør at den hele tiden tror den skal af med afføring.
Mit råd er Gå til dyrlægen