Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 12-03-2012, 13:27

"Problemer" med pelsen

Jeg har fået den dejligste hvalp for 2 måneder siden og dyrlægen siger han er sund og rask. Jeg er dog lidt i tvivl mht. hans pels. Jeg synes ikke den gror og idet han nu snart er 4 mdr. gammel undrer det mig at pelsen stadig er kort. Min venindes Shih Tzu havde ret lang pels da han var 4 mdr. Min hvalp fælder også en del, så nu prøver jeg at skifte foder fra Royal Canin til Shih Tzu´er og over til Olivers som mange herinde har anbefalet. Måske det også er årsagen til at pelsen ikke gror?

Er der andre der har oplevet at deres hvalps pels ikke vokser?

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Skriv et svar til indlægget12-03-2012, 17:44

Jeg ville også prøve at skifte foder - mener der har været et indlæg tidligere fra en Shih Tzu ejer, som heller ikke havde god erfaring med Royal Canin's, men det skal også siges, at pelssætningen fra hund til hund kan være meget forskellig (nogle er længere om at sætte pels end andre), så du kan ikke sammenligne med din venindes - dog synes jeg din hund på billedet virker meget atypisk (uden at jeg har stor erfaring i Shih Tzu pelse), så jeg ville høre, dér hvor du har købt den, hvordan forældre dyr og søskende har udviklet sig...

16-04-2012, 10:59

Ikke for at virke snobbet, men har din shih tzu stamtavle..? for har set flere ægte shih tzu uden stamtavle, der ikke har meget pels som fælder...!