Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 07-03-2012, 08:20

Dyrlæge København

Nala er blevet steriliseret på http://www.dyrehospitalet.ku.dk/ - det synes jeg var en god oplevelse :-) Jeg har dog ikke være derinde til en almindelig konsultation!

Skriv et svar til indlægget07-03-2012, 11:23

Ps. Hvor er hun fin :-)

08-03-2012, 17:20

Hej Laura

Vi bor i indre by og bruger Erik, som er dyrlæge og har sin egen klinik på Blågårds Plads. Han er supersød - både ved dyr og mennesker - og meget reel mht. priser. Vi kom til ham med Ella - vores bomuldshund - som havde "en mærkelig dims" på øret og da Erik ikke vidste hvad det var for noget, betalte vi ikke for konsultationen :-) Dimsen er senere forsvundet af sig selv, hvilket også var Eriks bud på, hvad der ville ske.

Vi går faktisk også hos en anden dyrlæge pga Ellas allergi og vi har aldrig oplevet, at det har været et problem, at have to dyrlæger. Begge dyrlæger accepterer, at de hver især er med til at sikre, at Ella har det bedst hundeliv vi kan give hende.

Det er altid meget søde ansatte, som man får i telefonen når man ringer ud til Erik og vi får altid hurtigt en tid til Ella, hvis det er derfor vi ringer. Man kan også kommunikere med Erik på mail, hvis det ikke haster :-);

Jeg kan på det varmeste anbefale Erik - og det tror jeg også Ella vil, hvis hun kunne tale.

Venlig hilsen
Tina, København K