Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 01-03-2012, 20:22

K9 Seler

Jeg blev stoppet af en mand på gaden i dag, da jeg var ude med min hund.
Han sagde at jeg bør finde en ny sele til min hund, da den han går med (En K9 sele) giver skader på hunden, som fx. Sene betændelse i forben, da "spændet" sidder alt for tæt på det ene forben, og derfor sidder og trykker?

Jeg har ikke haft nogle problemer overhovedet, og jeg ved med garanti at jeg har den rigtige størrelse sele til min hund, da jeg netop fik hjælp med størrelse da jeg købte den.
Har andre oplevet problemer? Lign. Eller helt andre problemer??

Skriv et svar til indlægget01-03-2012, 21:55

Nu er det også den seletype der bliver brugt i politiet i indtil flere lande, og mon ikke de var gået væk fra den, hvis der var problemer med den.....

Jeg har den godt nok ikke selv, men jeg kan da ikke se, at der skulle være noget galt med udformningen, den trykker da ikke på andet end ribbenene, og så stramt sidder den da ikke, at det betyder noget.

02-03-2012, 07:38

*Beaglepack: Præcis, den støtter godt, og hverken kvæler eller strammer mellem forben eller bag forben..


*Kirsten Ravn: Netop, samme tanke som mig.. Hvis politiet kan bruge dem, uden problemer, og anbefaler dem, så ser jeg heller intet problem i at bruge den.


Jeg tænker at ham manden's hund, evt. har været vervægtig, så den har siddet forkert, eller at de måske bare har købt den for lille fra start af, og så er den "vokset ud af den" uden at de har taget hensyn til det.. For så kan jeg godt at se den sidder ret dumt, men, ellers, så sidder den jo hvor den skal.
jeg ville bare lige hører om andre havde haft problemer eller noget, for det var da første gang jeg nogensinde havde hørt om en decideret led skade pga. K9 sele..

02-03-2012, 07:40

Vi er også meget glade for vores sele. Vores hund er af en race med et udestående brystben o kan derfor ikke bruge de almindelige Y-seler som går fra halsen og samles foran til en snor under maven.

K9 selerne har et større areal end normale seler, og fordeler derved trykket mere jævnt og knap så intenst. Så fortsæt du endelig med din sele, for du har valgt helt rigtigt.