Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 01-03-2012, 19:05

Hjælp, jeg har en DAMP-mops

Hej, alle sammen,
Jeg har to dejlige mopper - en på 3 år og en hvalp på 7 måneder.Den gamle er rolig glad og afbalanceret. Men, men, men lille Gismo kan ikke styre sig. Han er turbo - kanon - mega- glad. Vi kan ikke har nogen gæster og vi kan heller ikke tage ham med på besøg hos venner og familie. Han flipper helt ud og er i timevis oppe i det røde felt. Vi har snakket om at få ham kastreret - storebror er også kastreret.
Han har været til hvalpetraining og har lært det hele. Men nu har han glemt alt.
Han får ellers riglig motion og bliver også mental stimuleret.

Er der gode råd??

hilsen jutta christiansen

Skriv et svar til indlægget01-03-2012, 20:10

Hej Jutta.

Prøv at læse indlæg " lystrer ikke". Du kan nok bruge nogle af de svar.
Din mops er nu i starten af "den vanskelige alder" hvor han lige skal afprøve jer, og mange gange lære forfra.
Han udnytter jer. Måske får han formeget motion og opmærksomhed. Prøv at ignorer ham, indimellem, når han ikke selv stopper aktivering. Vend ryggen til ham, undgå øjenkontakt, det plejer at hjælpe. De to hunde aktivere vel også hinanden sammen, så kede sig gør han ikke.

At kastrere ham, hjælper ikke, men som vi har skrevet andetsted, giv ham baldrian, et naturprodukt du kan købe i Matas. Og så mindre opmærksomhed, når han flipper ud, helst før det sker.
I har en frisk, og glad unghund, men han skal styres af jer, giv ikke op.
Held og lykke med Gismo.

02-03-2012, 05:37

jeg er helt enig.

Det er en glad lille fyr i har, som nu skal lære at slappe af- bur kan anbefales, jeg selv begyndt med bur til min, selv han nu er snart bliver 2 år, han er der om natten, og tænken er det skal med til træning og ved stævner, så han kan slappe af, når han ikke lige kan ligge i mit knæ.

( det er dog vigtigt at ta evt katte ud af buret, inden man sætter hunden i-det glemte vi i nat, og efter en time, fik katten nok-heldigvis havde den ikke klørne ude-he he-resten af natten var der dog ro)