Indlæg: 43

Oprettet af | Oprettet: 27-02-2012, 03:48

Er Dansk Kennel Klub dyremishandlere?

Kupering af ører og haler på hunde er efter min mening total forkert og ejerne burde selv at få kuperet ørerne og diller!!!!!

Det DKK gør er også dyremishandling. DKK er ofte dobbelt moralske og kan kun se til deres egen næsetip.

Skriv et svar til indlægget27-02-2012, 08:47

Faktisk har den Pit Bull jeg ejer nu, samt min tidligere, begge haft det man kalder for et såkaldt blodøre, hvor efterbehandlingen var slemmere end det at få kuperet ørene, og blodørene er opstået efter at hundene havde slået deres øreflipper, så jeg er da temmelig sikker på at når min nu ca 12 år gamle Pit Bull ikke er mere, så skal min nye Pit Bull da have kuperede ører, ganske enkelt.

Og så er det jo så lidt af en skrøne, når nogen bilder nogen ind, at det med at kupere ører er noget der er opfundet af såkaldte dog fighters, for evt at give en kamphund en fordel i en hundekamp, da det faktisk er noget der er opfundet i udstillingsverden for at få en hund til at se lidt mere skarp ud, men det lyder jo godt når Dansk Kennel Klub udtaler at det er dog fighterne som har opfundet det, da dog fighterne som regel ikke kommer til orde, da de jo som bekendt holder lav profil.

http://www.puppy-place.com/ear_cropping.html

27-02-2012, 08:52

Er det ikke hammer ulovligt at eje en pitbull? Og har været det i mange mange år... selv i USA!

27-02-2012, 09:09

Amerikansk Pit Bull Terrier blev forbudt i Danmark, i 1991, men er skam ikke forbudt i min ende af skoven, og s` er den trods alt ikke forbudt i hele Amerika, men kun i de omr`der hvor det lykkedes medierne at eksempelvis få byråd osv med på vognen, hvilket du kan se mere om på siden her, under Breed Legislation.

http://www.adbadog.com/

Hvis du vil vide mere om Pit Bull, s`å se på denne dames web side, da hun er lidt af en ekspert på det område, og nok et besøg vaerd.

http//www.workingpitbull.com/

27-02-2012, 09:11

Der skulle have stået, i de områder, og linket er:

http://www.workingpitbull.com/

27-02-2012, 10:02

Hvad mener du med dette? Kan du uddyde det ?
“men hvor er forargelsen over de små pelsdyr som Dansk Kennel Klub holder i bure, og bruger som boksebolde for hunde som enten øves,eller afgiver i prøver, i at gå i graven?“

27-02-2012, 10:16

Hvilken del af det, med at stresse stakkels forsvarsløse dyr, som ellers bare henslaber deres liv i et bur, var det du ikke forstod i det jeg skrev om denne organiserede form for dyremishandling, som interesseorganisationen Dansk eKnnel Klub står bag, og hvor forargelsen fra deres politisk korrekte og stuerene medlemmer udebliver?

27-02-2012, 10:20

Jeg spørger fordi jeg aldrig har hørt om dette : DKK holder små pelsdyr i bure og bruger dem som boksebolde o.s.v.

27-02-2012, 10:24

Helle: Det er meningen du skal se de links som Hundeweb muskelvovsen lægger ind. God fornøjelse siger jeg bare - jeg gider ihvertfald ikke klikke på links hele dagen, for at følge med i hvad han/hun skriver. Synes efterhånden at muskelhunde debatten har været oppe at vende rigeligt på Gipote.

27-02-2012, 10:28

Hvad vil du da ellers kalde det, når man holder ca 25 rave i bur, som kun kommer ud når de lukkes ned i en grav, hvor de så skal jagtes af jagthunde som skal øves, eller afgive jagtprøve. og som sagt foregår det jo lige her, men det ervel ikke noget man går og skilter med alle steder, og hvis ikke det var fordi at Dyrenes såkaldte Beskyttelse gik hånd i hånd med Dansk Kennel Klub, så var der nok blevet ramaskrig.

http://www.raevegraven.dk/

27-02-2012, 10:34

Har du nogen sinde besøgt et af de steder, hvor de holder disse ræve fanget?

Jeg har, og har stået og kælet med en af disse ræve - ikke en anelse af stress, og den måde som træningen forløb på var sgu' mere leg end noget andet. Både for hund og ræv - du er forhåbentlig klar over, at der ikke er nogen fysisk kontakt mellem dyrene!

Forholdene disse ræve blev holdt under var fine, store udendørsarealer og fine bokse indendørs, alle rævene var menneskevante og kunne tages op til snak. Ingen nervøsitet eller stress.

Jeg stod ellers klar med hele min forargelse, man er vel pladdersentimental - men måtte pænt pakke den til side og tage den med hjem igen......

Den anden muskelhunde/kuperingsdebat gider jeg ikke ytre mig mere om, der er vist kogt nok suppe på den pind....

27-02-2012, 10:35

Men måske er det så bare ikke de rigtige der er kommet til orde, og du er jo ikke tvangsindlagt til at se på det som jeg skriver, og hvad muskelhundedebatten angår så er jeg osende ligeglad med hvor mange forbud der kommer, da jeg ikke er berørt af disse forbud, men derfor er det vel ikke forbudt at pege på hvor man gik galt da man lavede disse hovsaløsninger, set i bakspejlet, og ejer du ikke en muskelhund så er du jo i din gode ret til at springe det hele over, kort og godt.

27-02-2012, 10:41

ok nu forstår jeg, sorry er lidt langsom idag :-) så er jeg enig med dig, dog mener jeg ikke at det retfærdiggører hverken øreklipning eller halekupering som kun burde tillades af medicinske grunde.
Og med hensyn til loven om listehunde og obs listen, så er jeg klart modstander fordi grundlaget udvægelsen af raserne på liste lister er meget tyndt og i "kun" dokumenteret via en øget interesse fra presse. Det er for en stor dels vedkommende ejernes fejl at hunden angriber fordi nogle har denne type hunde som potensforlænger, derfor går jeg ind for en typer hundekørekort med mental test af hunde over en vis størrelse og en hundeskat der ville kunne del finansierer et hunde "politi".
Jeg har selv en lille blandingshund og er derfor ikke ramt af loven så min holdning er objektiv.

27-02-2012, 10:49

Men er det ok at byde en raev et liv som man ikke vil, eller må byde en hund, når nu de er ligeså tamme som hunde, som du jo siger de er ?

27-02-2012, 10:56

Øh nej, jeg skrev også at jeg var enige med dig, det er IKKE ok at have ræve i bure for at træne hunde til prøver. Jeg har ikke påstået at ræve er lige så tamme som hunde, det mener jeg nemlig ikke at de er, men derfor skal man behandle alle dyr med respekt.

27-02-2012, 10:57

Det kan man jo så diskutere, men så skal vi jo også debattere om zoologiske haver bør eksistere!

Selvfølgelig er det ikke optimalt at holde "vilde dyr" indespærret, men som sagt finder jeg ikke forholdene så chokerende, som du malerisk beskriver det i dit første indlæg.

27-02-2012, 11:04

Hundeloven er mig sådan set ligegyldig, pointen var de politisk korrekte og stuerene medlmmer af Dansk Kennel Klub, som jo har travlt med alt mellem himmel og jord, måske skulle feje foran deres egen dør får de begynder at feje foran andres døre, og hvem skal bestemme om jeg må lade min hunds ører kupere, da slet ikkke en lille interesseorganisation på ca 26.00 medlemmer, som har gjort sig selv til fortalere for samtlige danske hundeejere, for jeg kan da ikke mindes at have stemt på eksempelvis Vibeke Knudsen til den opgave.

27-02-2012, 11:08

Helle Winblad, jeg tror at nogle af svarene er blandet lidt sammen, og det svar var så ikke møntet på dig, men jeg kan se på det jeg skriver at jeg heller ikke er for hurtig idag, da der er en del slåfejl, men de er så gratis sammen med eventuelle stavefejl.

27-02-2012, 11:09

Uanset forholdene, så agerer disse raeve da boksebolde, og det er da ikke en så malerisk beskrivelse, men blot et andet ord for sandsaek.

27-02-2012, 11:30

Måske er det selve metoden man bruger til at avle jagthunde på, som er helt ubrugelig i Dansk Kennel Klub, for når man avler fangsthunde med fangsthunde så er de født til at klare opgaven, som en ganske naturlig del af deres hverdag ,men disse hunde avles jo så heller ikke på deres udseende, men på deres egenskaber, og det samme kan Dansk Kennel Klub absolut ikke prale med at deres hunde gør, da de har fået ødelagt de fleste arbejdshunde blodlinjer i det udstillings cirkus.

http://dsc.discovery.com/videos/pig-bomb-hog-hunting.html

27-02-2012, 11:46

Såvidt jeg ved indebærer begrebet boksebold en form for fysisk kontakt, endda af rimelig hårdtslående art - hund/ræv kontakten er ikke fysisk!

Der er en fysisk adskillelse mellem hund og ræv, i den grav jeg så bestående af tremmer.

Jeg har ikke noget med jagthundeavlen at gøre, men selv som lægmand ved man da, at der bliver avlet separat på såvel udstillings- som jagtlinier indenfor f.eks. retrievere, terrier og gravhunde.

27-02-2012, 12:08

Men nu havde Dansk Kennel Klub jo ondt et vist sted, over at nogen lod deres Pit Bull rende i en såkaldt catmill, hvor hunden efter sigende skulle løbe efter en kat som sad i et bur, selvom at et tøjdyr kan bruges, og hvad er forskellen spørger jeg så bare?

27-02-2012, 12:35

Forskellen er måske at der er en lovgivning, der skal overholdes i.f.m. hold af ræve. Der er sanktionsmuligheder overfor dem, der overtræder lovgivningen, og der foretages kontrolbesøg af myndighederne. Ræveholderne kan jo bl.a. miste tilladelsen til at holde/avle ræve, idømmes bøde etc.

Hvor er lovgivningen omkring dit eksempel, her er det alle og enhver, der efter egen hjerne kunne opfinde/lave disse mere eller mindre lødige træningsredskaber opbygget omkring et levende væsen som bytte. Tror du det ville blive lavet lige dyrevenligt hver gang, og hvordan vil du føre kontrol med disse installationer uden tilladelser?

27-02-2012, 15:33

Hvem siger man skal have tilladelse til eksempelvis at lade sin Pit Bull løbe i en såkaldt catmill, eller på et løbebånd, som kaldes en traedemølle, da det vist kun er den nye generation som mener vi alle bør have tilladelser og en støttepaedagog i hånden, for elllers foretager vi os nok noget som er ulovligt, men hvorom alting er så er det uetisk det der foregår med de raeve, ganske enkelt.

Og er der ikke også kontrol med minkfarme, og lever de dyr ikke alligevel en kummelrig tilvaerelse, så den med at kunne miste sin tilladelse giver jeg ikke meget for, og for at det ikke skal vaere løgn er Dansk Kennel Klub ude med et forslag om forbud mod fyrvaerkeri, da det skraemmer hundene, og man kan så spørge sig selv om det er Dansk Kennel Klubs jagthunde som er skudraed.

Dansk Kennel Klub minder jo mere og mere om Dansk Folkeparti, som også vil drukne folk i forbud, så mon ikke det er på tide folk ser den interesseorganisation for hvad den er, uanset om jer der er medlem kan lide det eller ej, for havde det nu vaeret en anden kennel klub som stod for det dyrplageri, så havde fanden jo vaeret løs i laksegade.

27-02-2012, 15:52

Tilfældigvis er jeg ikke medlem af DKK, men jeg er heller ikke så idiotisk at tro at en enkelt lille forening er roden til alt ondt, som du åbenbart gør.

Jeg ser ingen grund til at diskutere videre, du er salig i din inderlige tro omkring DKK's enevælde og ondskab, jeg tror mere på at vejen frem kommer af et fornuftigt samarbejde mellem de interesserede parter, og gør dem ikke værre end de er. Og med det standpunkt tror jeg, det er nemmere at kommunikere - står man indædt fast på sine partier og antipartier er man tit blind for modpartens synspunkter.

27-02-2012, 15:54

Men er man imod at folk skyder nytårskrudt af, så er der en underskriftsindsamling igang hos Dansk Kennel Klub som jo elsker forbud, og der kan man skrive under lige her.

http://www.dansk-kennel-klub.dk/Fyrvakeri

Men man kan også skrive under på en underskriftsindsamling mod Dansk Kennel Klubs hold af såkaldte burraeve, lige her,, når nu Dansk Kennel Klub er så store fortalere for alle mulige og umulige forbud.

http://www.dyrepoliti-nu.dk/14620766

27-02-2012, 15:57

Siden er blevet hacket, men ses her i stedet for.

http://www.dansk-kennel-klub.dk/1372

27-02-2012, 16:01

Personligt ville jeg ikke ses død i selskab med en Dansk Kennel Klub hund, eller nogle af deres medlemmer for den sags skyld, om så jeg fik betaling for det, da der ikke kommer meget andet end en gang skavank og skamavl ud af den køkkenavlerklub, så hvorfor skulle jeg dog rose dem.

27-02-2012, 17:45

Jeg har observeret "Hundeweb muskelvovsen" har skrevet en masse indlæg her på Forum, i en meget ubehagelig nedværdig tone, specielt om DKK. Nu også om DKK hunde og DKK medlemmer. Som han/hun ikke ønsker sig ved siden af i døden.

At man i DKK kun er medlem i en køkkenavlerklub, der laver skamavl.
Aldrig har jeg læst magen til uartige indlæg, og så fra en person, der ikke vil lægge eget navn til.
SKAM DIG. Og stop dine skriverier. Find et andet sted at udgyde din galde!

Her på Forum prøver vi hundeejere at hjælpe hinanden med gode råd, og det er fint Gipote giver mulighed for det.

Jeg håber Gipote sletter dine indlæg.

27-02-2012, 18:03

Kære alle søde brugere af Gipote.dk.

Det er nu efterhånden nok gået op for de fleste at vi er blevet spammet med indlæg fra en vred ejer af en ulovlig hunderace, og selvom man kan diskutere i evigheder om denne hundelov er god eller dårlig så synes jeg af trådstarter (hundeweb muskelvovse) har en ualmindelig grim tone i sine indlæg. Enten spammes vi med alt muligt irrelevant pladder eller også svines man til hvis man kommenterer på det ved at komme med indlæg i debatten.

Det er helt tydeligt at eneste formål med trådstarters indlæg er at hidse sig op over det at der er en hundelov. Og hvis formålet er at vi skal være enige om at den er forfærdelig, så er det vidst det forkerte forum at diskutere på, for dels er der snakket vægge op og ned om emnet og dels bliver det præsenteret på en aggressiv måde som ingen her ønsker at løbe med på.

Og så en bemærkning til indlæggene. Gravhunde trænes til jagt - rævejagt. Det er møntet på dyr som det har været naturligt at jage i mange århundreder. man kan så snakke om, om det er "humant" at stresse rævene psykisk ved den måde der trænes på, men man må jo stoppe et sted. Produktion af kød fra grise og kyllinger er heller ikke humant, men sådan engang ligger landet. Muskelhunde er trænet og oprindeligt opdrættet til at slå andre hunde ihjel. I et samfund som vores hvor mange har hunde og især små hunde kan man ikke have farlige hunde gående løs som slår andres dyr ihjel. Hvordan kan det ikke give mening for nogle mennesker forstår jeg ikke, men jeg skal i hvert IKKE miste min hund til en hund der oprindeligt er avlet sådan.

Og så synes jeg ikke det er særlig sejt eller klogt at være på kant af loven ved at sige til gud og hver mand at man ejer muskelhund - en pittbull sågar, som har være ulovlig i 20 år! Og når du siger "din ende af skoven", så er det så en skov jeg da ALDRIG skal færdes i.

Jeg håber du vil finde andre steder at spamme end her, for det her forum er seriøst og kun ude på at hjælpe folk med deres hverdagsproblemer med hunde, gøre opmærksomme på ulovlige foretagender eller blot fortælle en solstrålehistorie om sin hund og vise den frem. Det her du har haft gang i er da helt væk.

28-02-2012, 08:22

Vi må lige skride ind her. Vi forventer og forlanger en ordenligt tone her i forummet. Vi vil ikke finde os i at enkelte brugere nedgør andre. Det er helt i orden at have sin egen mening om tingene, og der skal også være plads til at bølgerne går højt. Men vi sætter grænsen når tingene bliver personlige og spam-agtige.

Vi ved alle hvilken bruger vi taler om her, og det her er en opfordring til at holde god tone herinde, ellers bliver vi nød til at slette omtalte.

Gipote.dk

28-02-2012, 13:01

For det første ejer jeg ikke en ulovlig Pit Bull, da jeg bor ca 11.000 km fra Danmark, i et land hvor det er lovligt at eje en Pit Bull, hvilket jeg jo har oplyst om i de tråde jeg har startet, så mon ikke dem som klager slet ikke har laest de tråde jeg har oprettet, for hvis de havde ville de jo ikke udtale sig sådan.

At jeg så ikke har så meget tilovers for Dansk Kennel Klub kan vel skyldes at Dansk Kennel Klub ikke har så meget tilovers for dem som ikke har deres hund registreret i deres kennel klub, og sådan er vi jo forskellige, alt efter hvilklen religion vi er opvokset med.

Hvis nu min religion var Dansk Kennel Klub, og jeg udtalte at jeg ikke ville ses død i selskab med en hund uden stamtavle, eller hundeejere som ejede en hund uden stamtavle, så var der nok ikke nogen som havde noget at indvende, men jeg skal da huske at holde en god tone i fremtiden, så der ikke kommer flere misforståelser ang den ulovlige Pit Bull som nogen påstår jeg ejer, da de måske kun ser det de vil se.

28-02-2012, 13:21

Nu skal man jo ikke blive uvenner over den slags, men jeg kan da oplyse om at min lovlige Pit Bull er ud af Chinaman blodlinjen, og hvis man vil vide lidt om hvad det betyder så kan man se alt om det på denne web side.

http://www.tom-garner-kennels.com

28-02-2012, 14:24

Og?

28-02-2012, 14:39

Du skriver følgende:

"Hvis nu min religion var Dansk Kennel Klub, og jeg udtalte at jeg ikke ville ses død i selskab med en hund uden stamtavle, eller hundeejere som ejede en hund uden stamtavle, så var der nok ikke nogen som havde noget at indvende..."

Mener du at folk fra DKK ikke kan lide blandingshunde og at de er forbudt i DKK?? I såfald er du galt på den, for blandingshunde er hjertlig velkommen i DKK på lige fod med racerene hunde.

28-02-2012, 15:43

Hej muskelvovse!
Når du bor 11.000 km. fra Danmark, så fatter jeg ikke din kæmpestore interesse i at oplyse os om din mening om Dansk Kennel Klub i Danmark.
Jeg har været inde på den webside du henviser til, og set to kamphunde igang med at trække tænderne ud på hinanden. Forstår ikke hvad den aktivitet skal gøre godt for.
Selv kunne jeg aldrig drømme om at foreslå nogen hundeejere "leger" træklege med deres hunde.
Men det er så heller ikke i Danmark, det foregår.

Jeg håber snart du stopper med dine indlæg her på Gipote, hvor ingen hundeejere har vist glæde og gavn af at læse dem.

28-02-2012, 16:29

Tænkte nok det var Brian fra Thailand, der huserede igen - for omkring 3 år siden svarede folk også høfligt og interesseret på indlæggene, indtil det blev til irritation, og det stoppede, da han ikke gad længere, fordi folk i hans øjne var latterlige og uvidende (eller noget i den stil) - :)