Indlæg: 5

Oprettet af | Oprettet: 24-02-2012, 22:28

Pludselige vandladningsproblemer og stor tørst??

Min lille gravhund på 7 år er inden for de sidste par dage begyndt at drikke store mængder vand. Med de store mængder hun indtager, skal det selvfølgelig også ud igen, og hun er nu pludselig begyndt at tisse inde. Hun har ALTID gået ud til bagdøren og fortalt os når hun skal ud, men det gør hun ikke nu. Det er lidt som om, at hun ikke kan nå at reagere på det selv.
Adfærdsmæssigt virker hun ikke anderledes end hun plejer, bortset fra, at hun til tider går under sofaen, hvor hun ligger og piver.

Vi har snakket om, at det kunne være sukkersyge, men vi synes det er underligt, at det er kommet så pludseligt.

Er der nogen der har oplevet det samme, eller har en idé om hvad det kan skyldes? Kan det bare være en fase hun går igennem?

Skriv et svar til indlægget25-02-2012, 05:52

livmoderbetændelse.

Kender en, hvis hund fik det, og beskrev det på samme møde som dig, så jeg ville nok snakke med doktor dyr.

25-02-2012, 06:56

Når hunden drikker meget og bli'r urenlig, er det ikke bare en fase den går igennem, så er der noget galt - om det er sukkersyge eller livmoderbetændelse eller noget helt tredje, kan kun dyrlægen svare på - under alle omstændigheder skal hunden ha' behandling, så afsted til dyredoktoren !

25-02-2012, 09:02

Afsted til dyrlæge, det kan ikke gå for hurtigt!

Der er flere mulige sygdomme, jeg vil ikke gætte - og nogle af dem kan være livsfarlige. Lad os håbe det ikke er en af dem, men kom afsted.

25-02-2012, 09:26

TEGN PÅ LIVMODERBETÆNDELSE.

HELT ENIG MED ALLE DER HAR SKREVET HER INDTIL NU.

SØG DYRLÆGE NU!