Indlæg: 12

Oprettet af | Oprettet: 20-02-2012, 14:28

Råd søges hurtigst muligt

Hej jeg har godt nok købt/ overtaget en hund her igennem den anden dag og har da også fået den.
Jeg og min datter valgte at købe ny/ anden hund, da den vi har er ved at være så gammel, at hun ikke har langt tid tilbage.
Den nye hund fejler overhovedet ingenting, heldigvis, det er ikke det der er problemet.
Vores problem er vores gamle hun som nu er beyndt at få det så dårligt og har så ondt at man næsten ikke kan rører ved hende mere, så vi har taget den svære beslutning at give hende fred( istedet for at lade hende selv sove ind) Det synes vi er mest human.
Men vores problem er nu så, hvad vi skal gøre når vi simpelthen ikke har de penge der skal til? Har snakket med 4 dyrlæger her i byen hvor vi bor og ingen vil lade os afbetale , sådan at vi kan give hende den fred og ro som hun behøver og har fortjent efter 11 år.
De forlanger minimum 600 kr i " udbetaling" inden de overhovedet vil se hunden. De sagde til mig at det kun var ved strængt akutte tilfælde de ville gå med til det og det kunne vi ikke engang regne med.
Men desværre har vi heller ikke pt de 600 kr . Godt nok har vi smertestillende til hende, men de hjælper desværre kun sådan at de lige tager toppen af smerterne. Hvis dette ikke er akut , så ved jeg ikke hvad det er.
Så skriver bare for at hører om nogle har et råd eller ideer til hvad vi kan gøre så vi kan give den lille hund fred for sine smerter.

Skriv et svar til indlægget20-02-2012, 15:58

Kære Vicki.

Det var dog en trist trist situation I er havnet i. Hvis I ikke har råd til at bruge 1200 kr på aflivning, hvordan vil I så have råd til forsikring/hundemad/træning/vaccination mv til den nye? Hvis I på nuværende tidspunkt ikke har råd til dette til jeres nye hund, bør I skille jer af med den og vente til I har råd og så bruge pengene til at aflive jeres gamle. Det er simpelthen ikke forsvarligt det andet.

Når det så er sagt kan det jo være at I har det lidt kritisk her sidst på måneden og i næste måned bedre har råd. Jeg vil så lige spørge jer: Har I SLET ikke nogen i jeres omgangskreds der kan låne jer 1200 kr? Familie? Venner? det må der simpelthen være!!!

20-02-2012, 17:24

DET ER DIG DER HAR SVIGTET DIN GAMLE HUND, VED AT FÅ EN NY, FØR DU HAR SØRGET FOR AT GIVE DEN GAMLE HUND FRED. IKKE DYRLÆGERNE. DU VIDSTE DEN IKKE HAVDE LANG TID TILBAGE.

Det er dit ansvar at sørge for at have råd til at få hunden aflivet.

Hvor har jeg ondt af jeres gamle hund. Du anskaffer/køber jer en ny hund, samtidig med jeres gamle hund har så store smerter, at den bør aflives.

Jeres gamle hund har meget brug for jer nu i sine sidste dage og nætter.
Den har ikke brug for selskab af en fremmed frisk ung hund. At i har taget den i huset, gør kun den gamle hund mere svag og syg. Jeg håber virkelig du har sørget for noget smertestillende, den behandles med, så dens lidelser ikke er uudholdelige. Hvilket iøvrigt også er ulovligt

Send den nye hund retur, eller sørg for den bliver passet i et andet hjem, og skaf så de penge det koster, at få en dyrlæge til at bedøve, og aflive samt få din gamle hund kremeret på værdig vis. Først da skal du tænke på at tage den nye hund hjem igen, og først efter at have tænkt det godt igennem, om du overhovedet har/får råd til at have hund indtil dens liv engang er slut.

20-02-2012, 17:33

Hvis du bruger flydende metacam som smertestillende, og den stadig har smerter, så må du jo give den en større portion i den daglige dosis. At lade den lide indtil den ikke mere trækker vejret, er simpelthen helt uansvarligt.

21-02-2012, 05:43

Ja det er meget uheldig.

i skal søger for ro og varme, til jeres gamle hund, et blødt varmt sted hun kan ligge, hvor der rart, roligt og godt.

hold den nye hund fra hende, her er det helt sikkert jer, der må vise, at den nye hund skal respektere den gamle.

min den gamle har også haft ondt, men efter hun blev trænet langsom op over en sommer, samt tabte sig, og fik hybenpulver i sin mad, har hun fået det meget bedre, hun for også frakke på, når det er frost grader, og det hjælper hende også.

men varme er godt.

21-02-2012, 20:24

Tak for alle svarene.

Kan så hilse jer alle at min lille gamle hund sov helt naturligt ind i nat og har nu fået fred.

22-02-2012, 07:53

Kære Vicki.

Det var da dejligt for din hund :). Nu har den endelig fået fred for alle smerterne. Men tænk igen over om du har råd til din nye hund. Det er noget du skal tage meget seriøst!

22-02-2012, 15:14

Kære Vicki.

jeg kondolere.

Håber det gik stille og roligt, og at der var ro omkring din hund. for så må det være dejligt at få fred i sin ejen trygge kurv.

22-02-2012, 15:35

Ja så fik den gamle hund da fred. Men tænk at den skulle ligge og lide helt uacceptabelt, til den tilsidst måtte give "slip". Ovenikøbbet imens en ny hund indtog dens plads i hjemmet.

Nu må vi så håbe Vicki har råd til at få den "af vejen", har skaffet penge til at få den kremeret, hvis hun ikke selv har en have at begrave den i.

"Hvil i fred lille hund"

Det har du fortjent for længe siden.

22-02-2012, 16:00

Dette er en meget sørgelig tråd, og jeg håber ikke andre, der læser med, får den "gode idé", at bare vi venter længe nok, dør hunden nok af sig selv - ufatteligt at man anskaffer sig en ny, når midlerne ikke er til at hjælpe den gamle - dødsfaldet kom så meget belejligt, kan man sige...

22-02-2012, 17:12

Til Vicky

Jeg synes du skal læse tråden , "Vores gamle hund er blevet urenlig" v/Susanne Faaborg.
Sådan behandler man nemlig sin gamle hund, hvis man er en ansvarlig og kærlig hundejer.
Ikke som du har gjort, ved at lade den ligge og dø af sig selv.

23-02-2012, 10:59

Trist, trist - hvil i fred stakkels gamle hund! Du havde fortjent det bedre.