Tilbagevende tand/mundproblemer

Skriv til Tanddyrlægen


Beskrivelse

Hej!

Jeg har en 7 år gammel cocker spaniel ved navn Henry, jeg overtog hunden i maj og det gik langsomt op for mig at dem der havde haft ham før (først et hjem i de 7 år og så andet hjem i 2 måneder) før han kom til os, ikke har været særlig god ved ham...
Men for at komme til sagen havde han en rigtig slem omgang mundbetændelse da vi fik ham og mange af hans tænder var mere eller mindre dækket i plak - vi har fået renset hans tænder gange mange, børster dem dagligt, morgen og aften, han får allergi piller da han er blevet testet positiv på allergi og ellers fået ham testet i hoved og ....for andre sygdomme uden resultat. Og sidste gang han fik renset tænderne, kom han på en længere antibiotika kur end normalt, i den periode gik det rigtig fint - ingen ækel stank ud af munden og jeg holder dagligt kig i hans mund. Han stoppede så med antibiotika for få dage siden og bum lugten var tilbage.

Jeg er fuldstændig i vildrede da han er sådan en vidunderlig hund og vil gøre alt hvad jeg kan for at finde en løsning, dog har han allerede nu kostet over 25.000 og der er stadig ingen "rigtig" løsning på problemet.

Ved snart ikke mit levende råd, kunne du evt have nogle gode råd eller erfaringer du kunne dele med mig?


Mvh.
Stine

29-12-2014

Svar

Spørgsmål ikke besvaret endnu