Hvad er der galt med min hund?

Skriv til Skriv til dyrlægen v/Jan Birch


Beskrivelse

Hej! Jeg har desperat forsøgt at finde ud af hvad min hund fejler, de sidste 3 mdr.
Hans symptomer er at han næsten er stoppet med at spise (vil kun håndfordres), er begyndt at tisse og have afføring indenfor - uden at give tegn som han plejer. Tisser enormt meget og hele tiden. Vil ikke længere gå tur. Han var meget aktiv før, men nu sover han eller slapper meget af. Imens kramper hans bagben, så han vågner (det er ikke som når han drømmer) Han virker meget deprimeret og har halen mellem benene det meste af tiden.

Jeg har haft ham gentagne gange hos dyrlægen, men vi er ikke blevet klogere og faktisk er de nået til et punkt, hvor det meste er prøvet af.
Der er foretaget 7 blodprøver (der ikke viser noget) , urin prøver, skanninger af mave/tarme af en specialist (da han også har kronisk bugspytkirtel betændelse), røgten billeder af rygsøjlen Ca. 14 stk, der er forsøgt at skifte foder et par gange, smertelindring med oxycodone og loxicom - uden betydelig bedring, han har fået noget kvamlestillende som han kaster op af, derudover er han blevet tjekket for hjerte-lunge orm. Han har været i en binyrebarkhormon behandling, som heller ikke har gjort en bedring. Hans b12 niveau lå lavt men i det normale, alligevel forsøgte vi med en kur med dette over 4 uger. Faktisk har han under hele forløbet kun fået det værre. Jeg er så fortvivlet. Det hele startede med kramperne i bagbene.
Er der noget jeg har overset?
Og hvad kunne symptomerne være et tegn på?

Mvh L

28-12-2019

Svar

Spørgsmål ikke besvaret endnu