Dansk Svensk Gårdhund

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Dansk Svensk Gårdhund.

Dansk Svensk Gårdhund købes af mange, hvilket vi virkelig godt kan forstå! På denne side kan du se en liste over dem, som er sat til salg via Gipote - lige nu.

Læs mere om racen Dansk Svensk Gårdhund.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Dansk Svensk Gårdhund

  Alder 11 mdr.
  Image
  Dansk Svensk Gårdhund

  Vores lille Benny som kommer fra et kuld på 3 sunde og raske hvalpe, søger sit kommende hjem fra d. 23 Maj. Han er født natten til d 29 Marts, og er den første fra kuldet. Moren, Grethe er dansk svens...

  Alder 8 uger
  2300 København
  Image
  Dansk svensk gårdhund hvalpe

  5 dejlige, sunde, friske, frække, legesyge, smukke, lærenemme, helt igennem perfekte drenge søger familier der mangler en ny bedste ven for livet. Deres mor er en ung, sund og stærk hund der er meget ...

  Alder
  9690 Fjerritslev
  Image
  Dansk Svensk Gårdhund

  Søde dansk svensk gårdhundehvalpe, 2 tæver og 2 hanner, født 21/5, klar til at flytte hjemmefra 16/7-2023. Moderen har meget gode instinkter. Depositum kr. 2000. Ring/skriv gerne for nærmere info.

  Alder 8 uger
  9560 Hadsund
  Image
  Dansk Svensk Gårdhund

  Vi har 5 dansksvenskgårfhunde til salg en han og 4 tæver vi søger gode hjem til hvalpene

  Alder 6 uger
  6500 Vojens
  Image
  Dansk svensk gårdhundhun blandning

  Trygge og meget sociale hundehvalpe. Moderen har 25 % chihuahua i sig. Vokset op med børn og mennesker 24/7 og fri adgang til have. Chippede, vaccinerede og har fået ormekur.

  Alder 7 uger
  2730 Herlev
  Image
  Dansk Svensk gårdhund, flere hvalpe, 6 uger , m. stamtavle, salgsklar 19/11

  Vi er en kuld på 9 dejlige hvælpe 5 drenge og 4 pige. Vi er klar til at flytte den 19.11-23. Dansk svensk gårdhund er en af de sundeste hunderacer og en rigtig intelligent hund. Til dagligt bor vi i ...

  Alder
  4871 Horbelev
  Image
  Dansk svensk gårdhund, hvalpe, 9 uger , salgklar 6.3.24

  Vi har en skøn tæve Callie, der har fået 4 dejlige hvalpe d.27.12 2023. Callie er af en indmønstret tæve Mille og hanhunden Little Denmark's Oliver Of A Twist, der har vundet mange fine priser til uds...

  Alder
  6640 Lunderskov
  Image
  Dansk Svensk Gårdhund

  2 smukke dansk svensk gårdhunde hvalpe med stamtavle af sunde og raske forældre søger nyt hjem. Er chippet, sundhedstjekket og har fået ormekur forud for salg. Stueopdræt hvor der er fokus på at s...

  Alder 7 uger
  8620 Kjellerup
  Image
  Dansk svensk gårdhund, hvalpe, 2 uger , salgklar 250324

  Skønneste DSG hvalpe… DKK stamtavler, PLL-fri, vil være vaccinerede og sundhedsundersøgte når de flytter hjemmefra. De er 8 uger mandag i påskeferien. Hvalpene vokser op inde som en del af vores famil...

  Alder
  8881 Thorsø
  Image
  Dansk svensk gårdhund , hvalpe, 1 uge , salgklar 5.4.2024

  4 dejlige hvalpe har set dags lys den 9.2.24??. 3 hanner og 1 tæve. Hvalpe er født i vores stue og vil opvoksen i vores stue til de bliver hente til deres nye hjem. De vil komme til at være en del af ...

  Alder
  4500 Nykøbing Sj
  Image
  Dansk Svensk gårdhund, flere hvalpe, 1 uge , m. stamtavle, salgsklar 16.04.24

  Fem skønne hanhvalpe med DKK stamtavle efter Ricla Coco og Luksuslaurits, født i hjemmet og vokser op i stuen med os andre. Vant til børn, hunde, katte, høns og heste. Inden hvalpene flytter hjemmefra...

  Alder
  4900 Nakskov
  Image
  Dansk/ svensk gårdhund, hvalpe, 12 uger , salgklar 27-2-24

  Dansk/ svensk gårdhund, 2 dejlige hvalpe, en af hvert køn, den mest hvide er en han. De er 12 uger og søger nye hjem. De vaccineret chippet og fået ormekur. Pris 5000kr.

  Alder
  9870 Sindal

  Køb eller sælg en Dansk Svensk Gårdhund på Gipote.dk 

  Dansk Svensk Gårdhund hvalpe sælges mange forskellige steder i Danmark - både hos professionelle avlere og private opdrættere. 

  Har du fået hvalpe som du gerne vil finde nogle gode hjem til, så scroll ned i næste afsnit og få et link til den side, hvor du kan lave en salgsannonce. 

  Der har gennem tiden både været Dansk/Svensk Gårdhunde til salg, både nogle billige annoncer og andre lidt dyrere, med og uden stamtavle, som blanding, korthåret eller langhåret hunde. 

  Med andre ord - du vil før eller siden (helt sikkert) finde en sød hund som passer til dit budget og ønsker. 

   

  Sæt Dansk Svensk Gårdhund til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du.

  Få sat din Dansk-Svensk Gårdhund voksen eller hvalpe til salg på Gipote lige her. Linket fører dig direkte til den side, hvor du kan starte oprettelsen af din salgsannonce, som vil blive vist på denne side til potentielle købere. 

  Det tager kun få minutter at udfylde, selvfølgelig afhængig af hvor mange billeder og hvor meget info det er, du gerne vil skrive om din hund. 

  Undervejs vil du blive præsenteret for, om du vil vælge en gratis eller betalt salgsannonce. 

  Det er ikke fordi du ikke kan sælge din hund med en gratis version, men du vil klart få nogle fordelagtige fordele ved at betale en mindre pris og dermed nå længere ud til en større gruppe af potentielle købere. 

   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  At Gipote er en markedsplads som er online betyder, at du ingen geografisk ramme har for hvor i DK du skal bo, for at oprette en annonce hos os. Det kunne vi selvfølgelig godt have gjort, men vi mener at det giver bedst mening for dig som sælger og køber, at vise hunde fra hele Danmark. 

  Ligeledes har vi ikke lukket ned for at en hundeejer fra Sverige kan oprette en salgsannonce, det sker meget sjældent men det er en mulighed. 

  Ender du med at blive vild med en hund som bor langt væk, så har du mulighed for at vælge om du har lyst til at tage en bil og køre turen for at hente den hjem. 

  Det er meget normalt, at hundeejere som fx bor I København på Sjælland falder for en hund som er til salg på Fyn, i Skive eller Sønderjylland, blot for at nævne nogle eksempler. 

  Det er helt korrekt at det kan være en lang tur, men vi tør næsten love dig at hele rejsen er glemt, så snart du har din hund i armene. 

   

  Før du køber en Dansk Svensk Gårdhund

  Vidste du, at en Dansk Svensk Gårdhund er yderst intelligent og har en masse energi, som betyder at den både skal udfordres mental og fysisk hver dag, ellers kan du risikere at den vil begynde at kede sig og blive ekstremt trist. 

  I vores store hundeleksikon har vi skrevet om Dansk Svensk Gårdhund, som vi stærkt anbefaler dig at læse inden du køber en hund af denne race. 

  Her vil du blive klogere på, hvordan den bedst trænes, hvilke genetiske sygdomme du skal være opmærksom på, dens personlighed og andre vigtige informationer.