Oprettet 1. juli 2024

Australian Shepherd

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 17000 kr.
Race
Race
Australian Shepherd
Alder
Alder
7 uger
Farve
Farve
Black Tri
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
22. juli 2024
Placering
Placering
2640 HEDEHUSENE
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Af en søskende flok på 5 er mangler skønne Shaggy stadig sin kommende familie.
Shaggy er en smuk Black Tri han. Han er meget nysgarrig, modig og legesyg. Han elsker at, der sker noget, så han sætter tit gang i sin søskende, så han vil elsker, at komme ud og arbejde på trænningsbanen om det så er rally, nosework, agility eller K9, må I finde ud af sammen.
Kunne han være noget for jer, så kom og mød ham.
Devoted Paws er en lille hobby kennel med to familiehund og stueopdræt af Australian Shepherd.
Det er vigtigt for mig at avle sunde, stærke og mentalt afbalanceret familiehunde, der nemt kan indgå i familiens dagligdag, da dette vil være en stor del af hundens liv. Men samtidig skal de også være aktive hunde, der er samarbejdsvillige og med glæde vil arbejde, hvad enten det er med hyrdning, agility, rally, lydighed nosework eller andet. Hunde, der kan være på, når dette er krævet, men også slappe af og være rolig i hjemmet.

Hvalpene vokser op midt i vores stue med familien omkring sig, så de derved vænner sig til en almindelig dagligdag og hvad det indebærer af lyde, børn, voksne og gæster, der kommer og går. Hvalpene vil være omgivet af kærlighed og vil daglig blive håndteret og tilbudt forskellige aktiviteter inden som ude, så de kan udvikle sig til afbalanceret hunde.

Det er meget vigtigt for mig at gøre mit bedst for at give hvalpene den bedst mulige start på livet, fordi der i den anden ende står en familie, der skal overtag disse skønne hvalpe. En familie, der ønsker et nyt familiemedlem, som skal være deres bedste ven og træningspartner.

Hvalpene er avlet efter DKK avlsanbefalinger, hvilket betyder et forældrehundene er tjekket for HD, AD og er øjenlyst. Forældrehundene er ligeledes DNA testet for diverse sygdomme, der ligger i racen, for at sikre at hvalpene er sunde og rask.

Hvalpene vil inden afrejse være ormebehandlet, fået dyrelæge tjek, vaccineret og øjenlyst, samt været udstyret med en sundshedsbog og en stambog i Dansk Kennel Klub.

Men kom på besøg og mød os, hvalpene, deres storesøster og mor og lad os tag en snak.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;