Oprettet 6. juni 2024

Altdeutscher Mops hvalp

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 14500 kr.
Race
Race
Mops
Alder
Alder
4 uger
Farve
Farve
Fawn
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
6. juli 2024
Placering
Placering
5270 Odense N
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Leder stadig efter en fantastisk familie til en af mine skønne drenge 😍
De har tysk stamtavle i MPRV. Mor Lily er af mit eget opdræt, hvor begge forældre oprindeligt er fra Tyskland. Far er en tysk altdeutscher mops også med stamtavle. Begge forældrehunde er testet for patella luxation, hofteledsdysplasi, albueledsdysplasi, hemivertebra (skæv ryg), samt gentestede negative for Pug Dog Encephalitis og Degenerativ Myelopati. Altdeutscher mops er slankere og har længere næseparti, hvilken gør at deres vejrtrækning er uden påvirkning. Her får du dig ikke en snorkende hund, men en alsidig familiehund, der elsker at putte i sofaen, men sagtens kan komme med på både vandreture og løbeture, hvis det ønskes.
Lily er desuden rigtig dygtig til hundetræning, bl.a. agility. Hun er en klistrende kærlighedsbombe med masser af personlighed.
Hvalpene er fra stueopdræt og er derfor vant til lyde som støvsuger, emhætte og fjernsyn. De har været meget i hænder og er hengivne og elsker menneskekontakt.
De bliver trænet i bilkørsel, børnebesøg og miljøtrænerede uden for huset før de flytter hjemmefra. De er vaccinerede som 4-ugers og igen når de bliver 8 uger, så de er dækket bedst muligt ind. De er undersøgt efter alle kunstens regler. Jeg er selv dyrlæge og går meget op i hundenes sundhed.
Begge hanhunde er i farven fawn. Tinky Winky er den største i kuldet og vil gerne frem i verden. Han er en smule abrikos i farven. Dipsy er lysere. Dipsy er den rolige i kuldet og deler glædeligt kys ud til alle og enhver. Drengene ønsker sig hver en kærlig familie, som kan bruge en sjov og elskelig følgessvend, som gerne vil have lov at bruge sine fire ben på gode gåture men også foretrækker en fast plads på skødet. ❤️❤️

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;