Oprettet 7. maj 2024

Fransk bulldog, hund, 3 år





Placering
Placering
8450 Hammel



Annoncebeskrivelse

Det er med virkelig grædende hjerte og med et længe tvivlende hjerte, at jeg nu er kommet frem til at finde et nyt og blivende hjem til vores højtelskede Balou??. Balou fortjener at komme til et hjem hvor der er mere liv, et hjem hvor nogle vil aktivere ham mere end vi gør, et hjem hvor der er masser udendørs areal, hvor han kan bruge sin energi, evt med en anden legekammerat, og så et hjem hvor der er masser af kærlighed til ham og hvor man kan rumme at give ham opmærksomhed. Grunden til at vi kommet til beslutningen om at finde et andet hjem til Balou, er simpelthen fordi han fortjener meget mere end hvad vi kan give ham efter vi er blevet nødsaget til at flytte i en lejlighed, ( før boede vi på en landejendom). Balou elsker opmærksomhed og gør meget for at få opmærksom. Han bruger poterne til at daffe til en for at man skal nusse med ham.
Og når jeg siger han elsker opmærksomhed, så mener jeg virkelig meget opmærksomhed. Han bor sammen med mig og min søn, og da min søn har nogle udfordringer så har han svært ved at rumme at balou gerne vil ham hele tiden og det bliver mere til noget stressende end det er noget hyggeligt for os, og for den sags skyld for Balou. Jeg ved ikke om hunde kan have “adhd”, men Balou er ikke helt som så mange franske bulldog, for Balou er der hele tiden gang i. Han har svært ved at slappe af når man er hjemme. Han ligger sig ikke bare lige. Så her er det igen vigtigt at man er indstillet på at han skal aktiveres og at han er stortset på hele tiden. Balou er lidt af en slikke hund, men når der bliver sagt nej lyster ham som regel.
Han er født med ekstrem underbid, hvilket gør han har et helt unikt udseende.
Han har ingen problemer med hans underbid. Der skal jo selvfølgelig bare holdes øje med det ved dyrelægen. Skriv hvis balou lyder som en hund som vil passe ind i dig/jeres liv. Jeg tillader mig af afvise, hvis jeg føler at det ikke er det rette hjem til Balou.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;