Oprettet 5. maj 2024

Blanding, hund, 4 år , salgklar 06.05.2024





Placering
Placering
4220 Korsør



Annoncebeskrivelse

Bella er en skøn hund. Hun er ca 4 år og vejer ca 25 kg og kommer oprindeligt fra Bulgarien.
Hun blev smidt på gaden, da en familie ikke længere kunne have hende ???? hun har ikke boet på vores shelter, men været i pleje hos et par, som også har mange hunde. Dengang var der aldrig noget med andre hunde eller andet. Bella kom til DK for ca 1 år siden, desværre trivedes hun ikke med familiens anden hund.
Bella kom derfor i pleje hos en af vores faste plejere, i en lejlighed, hvor hun desværre heller ikke trives.
Derfor søger vi en familie, som er lidt særlig.
Overfor familien er hun trofast, glad, legesyg og nysgerrig. Hun vil rigtig gerne lære og er hurtig til det. Folk hun møder vil hun rigtig gerne snakke med.
Desværre kan hun ikke med så mange hunde, og de hunde hun kan med, kan hun alligevel godt pludselig reagere voldsomt overfor.
Hunde man møder på gåturene reagerer hun overfor. Ligeledes cyklister, lastbiler osv. Dette skal man virkelig sætte sig for at træne med hende. Familien skal ikke have andre hunde, der skal ikke være småbørn - hvis der kommer børn fx børnebørn, så skal der være forståelse for, at Bella skal kunne trække sig.
Hun søger et hjem enten på landet, eller med langt til naboerne. Dette fordi nye uforudsigelige ting i omgivelserne kan trigge hende og gør hende nervøs. Fx naboer med have op og ned af hinanden.
Så et hjem med forudsigelighed.
Bella er renlig og kunne være alene med familiens anden hund (adskilt), det er dog ikke forsøgt i længere perioder hos plejen. Bella omplaceres med kontrakt igennem vores hyggelige forening.
Bella adopteres uden omkostninger. Hun er chippet, vaccineret, neutraliseret og har EUpas.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.