Oprettet 5. maj 2024

Boomer, hvalpe, 6 uger , salgklar 25-05-2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 13.000. kr.
Placering
Placering
7400 Herning



Annoncebeskrivelse

2 Boomer piger:. Hvalpene er født d. 27/3 og kan flytte til deres nye familier d. 25/5. Boomer er en blanding af Shih Tzu og Malteser.
Forventet voksen str.: Vægt 3-5 kg, højde 24-27 cm. Når vi har et kuld, bruger vi de 8 uger flittigt så alle hvalpene bliver et skønt kæledyr og familie medlem. Herunder en beskrivelse af hvalpens 8 uger lange rejse til den er klar til at flytte hjemmefra:. * Hvalpen vil være et højt elsket medlem af familien . * Hvalpen vil have været på tur i bil til f. eks en skov og en strand. * Hvalpen er vasket og føntørret mindst 2 gange. Det er vigtig træning for den videre pelspleje som dermed bliver meget nemmere for de nye hvalpeejere. * Hvalpen vil have gennemgået en neurologisk påvirkning via stimulatioen i en periode på 13 dage. Stimulationen medvirker til et sundt stærkt hjerte med en optimal hjerterytme og styrker hvalpens adrenalin produktion, hvilket nedsætter stresstærskelen.
Det er 5 helt uskyldige øvelser af 5 sek. varighed som vil forandre resten af hundens levetid til at blive endnu bedre. Det medvirker endvidere til at hvalpene er meget rolige når de håndteres. * Hvalpen vil være gjort så tæt på renlig som muligt for alderen via træning på det rette underlag både inde og ude og på græsplænen i vores store indhegnede have. * Hvalpen vil være vant til at omgås både store og små hunde. * Hvalpen vil være socialiseret og være vant til forskellige mennesker, deres og husets lyde i en alm. hverdag. * Hvalpen kan besøges så tit som køber har tid til det, jo mere des bedre. * Hvalpen vil have fået sundheds-undersøgelse ved dyrlægen, ormekur, chip og de vacciner der hører til alderen. * Hvalpen vil have foder med til den første tid, plus et tæppe der dufter af sin mor. Depositum 2.500,- . Ring eller skrive hvis du har spørgsmål og gerne vil vide mere om vores guldklumper . Dbh Lena fra "Pfaffs Boomere"
[LINK FJERNET].

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;