Oprettet 27. april 2024

Yorkshire terrier, hanhund, 2 år , m. stamtavle





Placering
Placering
8970 Havndal



Annoncebeskrivelse

Læs venligst!
Han er annonceret flere steder. Felix bor tæt på Hadsund
Felix er 2 år og er en Yorkshire Terrier (kemisk kastreret) passet med dyrlæge. Felix er med stamtavle og er fra Polen (stue opdræt). har pas og sundhedsbog. Felix er meget lille (ca 2,5kg - 3kg) Felix kræver pelspleje.
Felix's ting medfølger foder, legetøj, m. m. Felix søger et blivende hjem, så tænkt dig godt om før du siger ja til Felix og læs annoncen! . Felix fungerer ikke i den familie han bor hos nu, derfor søger han desværre igen nyt hjem . Felix er en fantastisk hund, nem at have med at gør, udover hans problemer som nævnt nedenfor. Han elsker at sove under dynen, han slikker gerne dine øre om morgen, han elsker at putte til en god film og give massere af kys og han elsker og have en vindueskarm/plads hvor han kan ligge og kigge ud. Felix har Separationsangst og KAN ikke være ALENE hjemme og knytter sig meget til ejer! . Krav til nyt hjem:
Han skal bo ved en pensionist eller hjemmegående, man skal være indforstået med pasning, hvis man skal til fødselsdag, bryllup eller hvis man skal steder hen hvor han ikke kan komme med, for han kan absolut ikke være ALENE hjemme . Hjem uden børn eller dyr. Felix kan sagtens med børn og andre hunde, men at bo med dem, fungerer ikke, det stresser Felix.
At gå til Hunde træning ville være godt for Felix og generelt træning. Felix kan ikke være alene hjemme, han laver uheld, hyler og gøer og er meget ked af det. Der er forsøgt træning, medicin, hunde psykolog.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;