Oprettet 25. april 2024

Fransk bulldog, hund, 12 mdr.





Placering
Placering
9240 Nibe



Annoncebeskrivelse

Omplacering. Fru Pedersen er fra vores eget opdræt og født d 24 April 2023. Hendes forældre er blevet skilt og derfor er tiden ikke til 2 hunde. Derfor søger vi her igennem en familie som vil knus elske hende og til syvende og sidst hendes forever hjem ??. Fru Pedersen kommer med dansk stamtavle og alle hendes vaccinationer er up to date. Hun er en kærlig lille bombe på 10 kg. Der er gang i hende og hun er en fransk bulldog med meget personlighed.
Hun er vant til, at være i seng og sofa.
Hun elsker lange gåture, men hun trækker en del.
Hun kan godt "gasse op" når hun ser fremmede hunde. Men jeg tænker, at hun skal bare i gang med noget træning, og øve i at hilse pænt på andre hunde. (Hun er opvokset med sin kuld bror) Og har derfor aldrig været alene. Igen tænker jeg, træning.
Hun elsker at bruge sit hovede i form at kontakt/ target træning. Fru Pedersen skal ikke være i et hjem med små børn, da hun skal trænes med og fokus skal ligge på hende 100%
Hun kan sagtens med børn, dog finder jeg det bedst, at en hjem uden børn er optimalt. Hun er renlig og ødelægger ikke noget.
Hun er opvokset i hus med have. Jeg uddyber meget gerne mere i en personlig samtale. (Hvilket er et must, for at komme i betragtning til Fru. Pedersen)
Så er hun noget for dig/jer, så send mig venligst en pb ????. Hun er ikke gratis.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;