Oprettet 24. april 2024

Dansk Spids, tæve, 4 år , m. stamtavle, salgsklar 1/5





Placering
Placering
8620 Kjellerup



Annoncebeskrivelse

Udstationerings familie søges til Dansk spids tæve på 4 år.
Naja søger en ny kærlig familie, hvor hun kan være i centrum og få en masse gode gåture. Naja har været udstationeret indtil for kort tid siden, men da hendes udstationeringsvært desværre er terminal syg er Naja kommet hjem igen. Hun er en smuk, kærlig, loyal, aktiv, glad og udadvendt pige. Hun kan være alene hjemme, er renlig og nem at have med i byen. Hun kommer godt ud af det med børn, katte og andre hunde, men kan være en smule bestemmende, hvorfor vi søger en familie uden hund i forvejen:)
Naja er vant til at bo i rækkehus med have og vi søger en familie med tid og udenomsplads da hun nyder at være sammen med sine mennesker og at tilbringe tid udenfor i det gode vejr. Naja er kvik og har brug for daglige gåture og mental stimulering i form af aktivitetslegetøj, søgeøvelser eller korte træningspas:) Får hun det er hun en rolig og tilpas hund. Får hun det ikke bliver hun restløs. Naja er en spidshund og snakker. Hun kræver også en vis pelspleje (grundig børstning en gang i ugen) og hun fælder, særligt når vinterpelsen skal af;)
SÅ alt i alt søger vi en familie, der elsker lange ture i naturen, som ikke har noget imod hundehår i sofaen og som savner en smuk hund, at dele livet med.
Maks 60 min i bil fra 8620.
Interesseret i Naja og ønsker du at høre nærmere om betingelserne ved udstationering så send mig endelig en besked med beskrivelse af dig/jer selv og hvad du/i kan tilbyde. :).

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;