Oprettet 22. april 2024

Husky/ChowChow, hvalpe, 5 uger , salgklar 14/5

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 8.500. kr.
Placering
Placering
7500 Holstebro



Annoncebeskrivelse

Jeg har 6 små bamser, der søger deres nye hjem. De er en blanding af Husky og Chow Chow, og jeg har både mor og far hos mig, så dem kommer i også til at møde.
Det er deres tredje hvalpekuld sammen, og bliver hermed også det sidste kuld for Koko (husky). Begge forældre er sunde og raske, og nærmer sig begge 5 år. Hvalpene er ude flere gange om dagen, hvor de får lov til at gå på opdagelse i haven. De er også vokset op omkring min kat, som de daglig børler med. 2 lyse hanner
1 lys tæve - med lidt længere pels
2 mørke tæver - 1 med lidt længere pels
1 mørk han. Når i henter hvalpene, har de fået:
3x ormekur
Første vaccination
Chipning
Første sundhedseftersyn
Sundhedsbog. Hvalpene bliver en mellem stor hund på 25kg +- og får en tyk pels.
Det er en hund der i perioder vil kræve en del pelspleje, så i kommer ikke udenom en god børste :). En have vil hjælpe rigtig meget, hvor de frit kan løbe rundt. De elsker at være udenfor, samt diverse gåture.
Flere hvalpe fra tidligere kuld er kommet ud til familier med børn, så de kan sagtens fungere som familie hund. Jeg sender gerne flere billeder over telefon, alt efter hvilken hvalp i gerne vil se nærmere på.
Har også billeder af hvalpe fra tidligere kuld, som nu er voksne. Jeg ser gerne at i kommer forbi og hilser på hvalpene inden i vælger. Depositum på 2000,- når i har valgt, og så betales resten på dagen i henter. Jeg har næppe fået alt med, så kom endelig med spørgsmål hvis i mangler svar på noget :). Foretrækker beskeder her på DBA
Ellers SMS på . telefon Mvh
Steffen.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;