Oprettet 21. april 2024

Labradoodle Multigen, hvalpe, 2 uger , salgklar 29 Maj 2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 15.500. kr.
Placering
Placering
2500 Valby



Annoncebeskrivelse

Så er det nu i skal slå til, hvis i vil have verdens dejligste familie hund. Vores dejlige Mozzie har fået 7 velskabte hvalpe (3 hanner & 4 tæver) De er 3. generations Multigen Labradoodle, og er klar til nye familier tidligst 29 maj 2024 (senere ved aftale) der er stor efterspørgsel og 4 stks tilbage pt. så tag endelig kontakt idag hvis i er interesserede. - Mor: Mozzie 3,5 år Labradoodle, 21 kg. Aldrig brugt til avl før. Sundhedstjekket, ingen sygdomme. - Far fra midtjylland, Labradoodle 17 kg, har kun lavet sunde kuld før. Sundhedstjekket, ingen sygdomme. Mor og far har et skønt sind, er loyale, tålmodige, glade, inteligente og elsker mennesker og børn.
De har begge hvad man kalder en allergivenlig pels, især da de er avlet i flere generationer, som derved gør hvalpene til Multigen Labradoodle (vi har selv allergi i familien og har ikke haft nogle reaktioner). Labradoodler er fantastiske hunde, der umiddelbart kan med alle slags mennesker og børn samt andre hunde. De er kloge, selvstændige og fordelen ved netop disse doodler er en IKKE-tendens til seperations-angst og gøen. Opdrættet i hus med have i København (Valby)
Jeg har taget orlov fra arbejde til at dedikere mig 100% til dette projekt, og være sammen med hvalpene hele tiden. De er derfor vant til mennesker, lyde, blevet kælet/stimuleret og renlighedstrænet. Jeg vil derfor også være meget tilgængelig. Vi forventer en slutvægt imellem 13-22 kg alt efter køn og størrelse.
FARVER: hvalpene er henholdvis brune, gyldne og creme. Pris er 15.500,- inkl. alt: hvalpepakke, alle lovpligtige vaccinationer, dyrelægebesøg, chip & ID, 2 x ormekur. Jeg synes ikke om konceptet at i skal betale venteliste pris, så skriv jer endelig på vores liste gratis, og kom gerne på besøg. 1/3 af prisen betales dog når hvalpen er valgt. Obs! Første 3 billeder er af hvalpene. Alle billeder imellem er af mor, SIDSTE billede er af far. Søgeord Doodles Goldendoodle Cockapoo Cavapoo Bichon Puddel Labrador Maltipoo

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;