Oprettet 21. april 2024

Australien Shepherd, hvalpe, 4 uger , salgklar 22. Maj 2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 10.000. kr.
Placering
Placering
9230 Svenstrup J



Annoncebeskrivelse

Drømmer du om et fyrværkeri af kærlighed og sjov og brænder du for at have en pelsklædt dynamo i dit liv - så læs videre. Vores Vega har fået 8 fantastisk søde Australien Shepherd hvalpe. Selvom de er søde, skal vi dog ikke beholde dem, da det nok alligevel ville give en lidt “skør hundedame-vibe”.
De søde små uldtotter søger derfor en skøn familie. I bedste Lady og vagabonden stil, er mor med meget fin stamtavle, dog har far ingen (Han er dog røntgen testet for OD, HD og OCD med top karakterer, alene for at sikre, at alle er sunde og raske). Hvalpene har derfor heller ikke stamtavle med - Men selvom de små dynamoer er på gule plader, er der altså ingen grænser for, hvor store deres hjerter er, ligesom deres personlighed vil erobre dig på et øjeblik. Hvalpene vokser op midt i køkkenet, hvor de er med til alt, og bliver socialiseret med mor, far, børn og katte omkring dem hele tiden - Derudover er de med i sommerhus hver weekend, og får derfor også vænnet sig til bil. I kuldet er der:
5 tæver. (1 red tri, 2 blue Merle, og 2 Black tri)
3 hanner (3 Black tri) . Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra den 22. Maj 2024. Vi tager imod besøg fra den 24. April, hvor hvalpene er 4 uger gamle. Både Mor og far kan mødes også. En hvalp koster DKK 10.000 grundet manglende stamtavle. Ønsker man at reservere en hvalp, skal der betales et depositum på DKK 3.000, som I naturligvis får kvittering på. Alle hvalpe bliver chippet, vaccineret, får ormekur, sundhedstjek, og registreret i Dansk hunderegister inden de er 8 uger. Ved afhentning modtager I ligeledes en hvalpepakke med foder og snacks. Drømmer du allerede om din egen dynamo - Så tag med på dette eventyr og gør din hverdag til en leg med disse livlige og intelligente små vovser ved din side og få din nye bedste ven i dag - vi giver garanti på masser af smil, sjov og kærlighed!. Skriv endelig, hvis I skulle have nogle spørgsmål.

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;