Oprettet 19. april 2024

Old english bulldog, flere hvalpe, 5 uger , m. stamtavle, salgsklar D. 10 maj

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 16.000. kr.
Placering
Placering
9900 Frederikshavn



Annoncebeskrivelse

Information om Old English Bulldog.
Til førstegangs købere. Old English Bulldog har et kraftfuldt og atletisk udseende med en kompakt og muskuløs krop. Racen har et stort hoved, brede skuldre og stærke ben. Størrelse:
Old English Bulldog er en mellemstor race, med hanhunde, der typisk vejer mellem 25-35 kg. og tæver, der vejer 20-28 kg. De har en muskuløs og kraftig bygning. Tulle vejer 26 kg. Og Tyson omkring 32 kg.
Børnevenlig:
Denne race er kendt for at være særligt god med børn, hvilket gør den til en ideel familiehund. Old English Bulldogs er tålmodige og ofte meget beskyttende over for børn. Vi har selv tre drenge på. 2, 5, 7, både Tulle mor og far Tyson har altid været gode ved vores børn. Stamtavle: Hundene sælges med stamtavle fra (EKC) European kennel club . Tulle 2 år. 4 generation EKC. Tyson 1år. 4 generation EKC. Tæver: 3 stk. Hanner: 4 stk. Hvalpene er vokset op i en 6 m2 stor hundegård midt i vores stue, så de vil være bekendt med alle dagligdagens lyde, såsom støvsuger, emhætte, musik, legende børn og TV med fyrværkeri. Hvalpene er i hænder flere gange dagligt, og nyder at være ude i haven når vejret tillader det. De vokser op med deres far, som glædeligt leger med dem. Alle hvalpene er meget kontaktsøgende, nysgerrige og ikke bange for pludselige lyde. Hvalpene vil være chippet, vaccineret, have fået orme kur samt sundhedsbog inden de flytter hjemmefra. Ved reservation opkræves 3500 kr. Vi bor i Frederikshavn i Nord Jylland 9900. Vi har familie på Stevns på Sjælland som vi besøger jævnligt, så ved evt. køb kan det sagtens arrangeres med levering i hele landet. Skriv endelig hvis i har nogle spørgsmål, og så vi selfølgelig kan sende nogle flere billeder af hvalpene.
I kan også følge med på Tik Tok. michaelhansen6232. Michael & Karina . Michael Mobil:. telefon mail: email. Karina Mobil:. telefon mail: email

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;