Oprettet 19. april 2024

Coton de Tulear - Bomuldshund

Sælges til 15000 kr.
Race
Race
Coton de Tulear - Bomuldshund
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Hvid
Antal
Antal
5 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
20. maj 2024
Placering
Placering
9460 Halvrimmen, Brovst
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

FØLG DEM PÅ FACEBOOK:
Maices hvalpe 2024

HVAD SKAL DU BRUGE FERIEN PÅ?

Maices hvalpe bliver 8 uger og er flytteklar den 20. maj. Jeg ser jo helst at de alle bliver her meeeen det bliver nu nok for meget af det gode ;o)

HAR DU FØRST FERIE LIDT SENERE, KAN DE BLIVE BOENDE TIL DU/I ER KLAR TIL AT FÅ DIN/JERES HVALP MED HJEM

Vi har 4 fantastiske drenge (og MÅSKE en pige) til salg. De kommer selvfølgelig med fine basis+ stamtavler fra Dansk Kennel Klub. Både Maice og Tino (som er forældrene) har begge DKK stambog, er undersøgt for patella, øjenlyst og dna-testet for arvelige sygdomme.

Hvalpene er; pr. 15. april, 21 dage gamle.

DE HAR DERES EGEN FACEBOOKSIDE HVOR DU KAN FØLGE DEM MED NYE BILLEDER OG FILM HVER DAG

Når de små flytter hjemmefra er de chippet, vaccineret, fået ormekur, sundhedstjekket ved dyrlægen og har selvfølgelig en hvalpepakke med, der blandt andet indeholder mad, tæppe og en bamse mm. De får halsbånd med og den første sele (uden snor).

Lige nu bor de i en kravlegård i stuen. Og når de begynder at springe rundt, får de adgang til resten af stuen og til sidst resten af huset, og hvis vejret ellers tillader; kommer de også med i haven når størrelse og alder tillader det.

De har, når de flytter hjemmefra, prøvet at køre bil, været ved dyrlægen samt mødt forskellige mennesker. De er vant til kat. De bliver kæmmet dagligt og får klippet negle og nusset tæer med jævne mellemrum. De bliver udsat for diverse lyde og overdynget med kys, kram og kærlighed. De vil være vant til nærhed og være en naturlig del af dagligdagen i huset.

Har du spørgsmål af nogen slags, så hold dig endelig ikke tilbage og som nævnt, kan du følge dem fra dag til dag på deres Facebookside.

Det koster 2000,- kr at reservere en hund, som selvfølgelig bliver fratrukket den endelige pris på 15.000,- kr. (Tæven koster 18.000,-)


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


;