Oprettet 14. april 2024

Coton de Tulear, hvalpe, 11 uger





Placering
Placering
6690 Gørding



Annoncebeskrivelse

Vi har efter flere overvejelser og ondt i hjertet valgt, at sætte vores Coton de tulear hvalp til salg, da vi må indse, at vi ikke kan give Carlo den tid og aktivering han har brug for og fortjener.??. Carlo er den dejligste hvalp på næsten 12 uger.
Han har hurtigt lært, at han skal gøre hans ting ude på græsset, men stadig med et par uheld indenfor.
Carlo har både været sammen med et barn og en større hund flere gange med meget stor succes. Han er en meget glad lille dreng med krudt i røven, som har været utrolig åben overfor alle mennesker han har mødt.
Carlo skal have en familie der kan og vil bruge den tid med ham som han har brug for, som vil lære ham alt han skal lære og som sætter sig ind i hans behov.??. Carlo har stambog, men må ikke bruges til avl eller udstilling, da han har underbid.
Dette underbid har ingen betydning for ham, andet end hans udseende. For os er det vigtigt, at Carlo får en familie hvor der er massere kærlighed, noget viden om racen og hvor han kan være hele hans liv. Til Carlo medfølger der:
Utallige stykker legetøj.
Sundhedsbog.
Stamtavle.
Foder.
Mange snacks.
Sele/halsbånd/snor.
Kurv.
Skåle til vand og mad.
Shampoo og balsam.
Børster/kamme/negleklipper/lille saks. Prisen for Carlo er 10.000kr, det rigtige hjem til ham er vigtigst for os!???? . Kontaktes helst på sms :).

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;