Oprettet 12. april 2024

Labradoodle

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 15500 kr.
Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Gylden, lysebrun & creme
Antal
Antal
4 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
29. maj 2024
Placering
Placering
2500 Valby, København
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Skønne Multigen Labradoodle hvalpe, klar til nye familier tidligst 29 maj 2024. 2 hanner og 2 hunner tilbage. Hundene er en blanding af en stor og mellem Labradoodle, dog er mor en meget ‘lille’ stor-Labradoodle.

- Mor: Mozzie 3,5 år Stor/Mellem Labradoodle - 22 kg og er fra en bondegård på Fyn. Aldrig brugt til avl før. Sundhedstjekket og godkendt, har aldrig haft sygdomme.
- Far fra midtjylland, Mellem Labradoodle 17 kg, har kun lavet sunde kuld før. Sundhedstjekket og godkendt, ingen sygdomme.

Labradoodles er skønne familie hunde, der umiddelbart kan med alle slags mennesker og hunde. De er kloge, selvstændige og fordelen ved netop disse doodler er at de ikke har tendens til seperations-angst og gøen.

Vi har ledt efter en han at parre med, som har samme gode egenskaber som vores fantastiske Mozzie og det er virkelig lykkedes. Både mor og far har et skønt sind, er loyale, tålmodige, glade og inteligente - de elsker mennesker og børn og har begge allergivenlig pels, fordi de er avlet i flere generationer, som derved gør hvalpene til Multigen Labradoodle (vi har selv allergi i familien og har ikke haft nogle reaktioner)

Opdrættet i hus med have i København (2500 Valby) Jeg har taget orlov fra arbejde til at dedikere mig 100% til dette projekt, og for at vænne hvalpene til lyde, mennesker og renlighedstræning. Jeg vil derfor også være meget tilgængelig, både til besøg, og spørgsmål.

Vi forventer en slutvægt imellem 14-25 kg alt efter køn og størrelse.
FARVER: hvalpene er henholdvis brune, gyldne og creme

PRIS er inkl. alle lovpligtige vaccinationer, dyrelæge besøg, chip og ormekur. Ingen venteliste pris, men 1/3 af prisen betales ved 5-7 ugers alderen, når i har valgt en specifik hvalp.

Obs! Første 2 billeder er af hvalpene. Alle billeder imellem er af mor, SIDSTE billede er af far.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;