Oprettet 7. april 2024

Kleiner münsterlænder, hund, 12 mdr.





Placering
Placering
3600 Frederikssund



Annoncebeskrivelse

Kleiner Münsterländer (med stamtavle - efter fine forældre), hanhund, 14 måneder gammel, sælges med sorg i hjertet grundet flytning til lejlighed. Han er en hund i balance, og er færdig-dresseret. Kan både abortere og markarbejde. Har bestået Schweiss-prøve.
Der er tale om en hund med meget stort talent og stort potentiale indenfor hundesport. Han er ikke skudræd. Samtidig er han utrolig smuk med et godt temperament. Er renlig, ingen problemer med bilkørsel og kan være alene hjemme.
Han har fået røntgenfotograferet både albuer og hofter for dysplasi - og alt er 100% i orden. Du sparer mange timers grundtræning, da dette er på plads. Sælger kun til en som er bekendt med racen, da der er tale om en hund med stort behov for aktivitet og stimulering.
Han sælges ikke til et liv i en hundegård, men skal derimod indgå i familielivet. Sælges heller ikke til et liv i en lejlighed.
Der skal være lyst til at investere masse af tid og kærlighed. Han er en hund med kæmpe talent, som kan komme hele vejen til top indenfor hundesport - og også som den perfekte familiehund til den aktive familie. Vi forbeholder os retten til at udvælge den helt rigtige familie. Kun seriøs henvendelse, som skal ske telefonisk på . telefon Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;