Oprettet 4. april 2024

Dansk svensk gårdhund, hund, 12 mdr. , salgklar Nu





Placering
Placering
4000 Roskilde



Annoncebeskrivelse

UDEN STAMTAVLE. Søger nyt blivende hjem til tæve fra 14. Februar 2023. Vi må desværre erkende, at vi ikke kan give vores hund det liv, som hun fortjener. Vi har tidligere haft hund, men hende her kan virkelig ikke li’ at være alene hjemme og slet ikke i lang tid, det er synd. Vi søger derfor et hjem til hende med MASSER af TID. Du/I skal være indstillet på, at starte forfra med noget træning.
Derfor vil hun skulle til et hjem, som har erfaringer med hund i hjemmet og med mulighed for at kunne give hende en masse motion og mental træning. -det værste hun ved er at være alene hjemme, det skal trænes forfra. Hun kan virkelig ikke lide det. -hun kan ikke blive i vores have, er alt for nysgerrig og vi er desværre ikke lykkedes med vores træning om at hun skal blive. -hun skal se mennesker an før hun er tryg ved dem. Hun elsker at være blandt familien og blive nusset. At kunne løbe frit og langt i lang tid. Jage -muligvis kun hvad hun selv ønsker at jage.
Hun er SÅ kærlig over for dem hun er tryg ved. Hun er vant til børn og rigtig god ved dem, men vi søger IKKE en børnefamilie, som har en travl hverdag. Det mest optimale hjem, vil være på landet og hvor hun ikke skal være alene hjemme. Hun kan rigtig godt li' at være i selskab med andre hunde, så har du/I hund i forvejen vil det også være et plus. Hun elsker at lege med bolde og tygge i ben, legetøj osv.
.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;