Oprettet 1. april 2024

Labradoodle, hvalpe, 1 uge , salgklar 26/5





Placering
Placering
4872 Idestrup



Annoncebeskrivelse

Så er der kommet hvalpe.
1 dreng og 2 piger ledige alle er sorte. Så det altså nu i skal Slå til hvis i søger verdens dejligste familie hund.
Vores dejlige labrador er blevet parret for anden gang med skønne pepe som er hvid kongepuddel.
Da vi har haft et kuld med samme forældre før, hvor vi selv beholdte en hvalp ( Trine ) så har vi mulighed for at vise hvordan jeres hvalp kommer til at se ud.
Hvalpene kom til verden d 31/3 og de vil vokse op midt i vores stue blandt alle dagligdagens aktiviteter og lyde. Vi har 4 børn i alderen 4-11 år så hvalpene bliver Van til det hele inden de flytter hjemme fra.
Vi går meget op i hvilke hjem vores hvalpe ender i, så hvis interessen skulle være, vil vi meget gerne høre lidt om jer og hvad i kan tilbyde vores hvalpe.
ved første besøg skal man betale et dep på 3500kr for at reservere sin hvalp.
Ved afhentning betales rest beløbet.
Hvalpene vil ved afhentning have fået en sundheds undersøgelse, blevet vaccineret og chippet. og de kan flytte hjemme fra ca 1/6. Billede nr 4-5 er af Trine, det er sådan i kan forvente jeres hvalpe kommer til at se ud som voksende. Trine fælder ikke, og hun er den roligste og blideste familie hund. Trine vejer ca 28 kg.
Den mindste i Trines kuld har en voksen vægt på 18 kg. Så der lidt størrelses forskel, alt efter om man vælger en lille hvalp eller en af de store i kuldet. De to næste billeder er af mor Tuli billederne siger sig selv, hun har altid været en del af børneflokken og hun er en kæmpe del af vores familie. Det sidste billedede er af farmand pepe, som er en hvid kongepuddel.
Vi glæder os meget til at høre fra jer.
Alt henvendelse skal ske på . telefon Tags: Labradoodle doodle labrador kongepuddel puddel.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;