Oprettet 28. marts 2024

Jack Russel Terrier, hund, 4 år , salgklar Nu





Placering
Placering
6100 Haderslev



Annoncebeskrivelse

Jack leder efter sit forever home.
Har overtaget ham fra en ældre herre der ikke kunne have ham mere og ville aflive ham.
Men der er masser af liv og glæde i Jack, endnu.
Jack er 4 år gammel, 8 kg. Race, Jack russel terrier uden stambog. Har lige været til dyrelæge og fået diverse vacciner og sundhedstjek. Jack er helt sund og rask. Han er IKKE kastreret, men tror det kunne give Jack lidt ro, hvis han bliver.
Jack er rigtig tillidsfuld overfor mennesker og elsker at give kys og være omkring sit menneske. Hvis han kan få lov til at ligge i sofaen og se tv, er det det bedste han ved.
Han er renlig og kan være alene hjemme. Han har en smule separationsangst, lige når man går og så kan han godt gø og pibe lidt, men stopper hurtigt.
Jack er nysgerrig, men har aldrig lært at lege med andre hunde og reagerer negativt på dem. Han bider efter dem. Dog skal det siges at det kan trænes væk. Der hvor han er i pleje lige nu, har han lært at være sammen med en ældre hanhund. Derfor ser vi at det bedste hjem vil være hvor han er enehund og ellers kræver det en del træning og socialisering.
Han går fint i kort line (ikke sele – der trækker han) og er madmotiveret, så godbidder kan fint bruges i træningsøjeblikke.
Generelt er han rolig, tager ikke mad fra bordet, går ikke i skraldespande, lærenem og rigtig god til at køre i bil – ligger sig bare til ro. Prisen kan snakkes om, da det vigtigste er at Jack kommer ud til de/den rigtige, så han ikke skal opleve flere skift. Hvis der er yderligere spørgsmål så slå på tråden.
Skriv evt. en sms inden så ringer jeg tilbage, da jeg ikke altid har mulighed for at tage . telefon på arbejde.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.