Oprettet 27. marts 2024

Weimaraner/Vizsla, hund, 4 år , salgklar Nu





Placering
Placering
4160 Herlufmagle



Annoncebeskrivelse

Sunny søger sit sidste og blivende hjem. Det er med blødende hjerte, at vi har besluttet, at Sunny skal videre.
Han er den smukkeste blanding mellem Weimaraner og Vizsla, født den 01.04.2020 og er derfor snart 4 år, intakt (ikke kastreret) og så er han simpelthen bare den skønneste og mest kærlige hund! Han vejer ca. 34kg. Han har desværre knurret ret voldsomt af vores 11 måneder gamle datter (uden hun har gjort noget - bare siddet ved siden af ham), så vi tør simpelthen ikke beholde ham. Han har dog ikke gjort noget.
Derfor skal han IKKE til et hjem med små børn. Sunny er helt fantastisk at gå tur med og han elsker at gå en masse lange ture. Han trækker kun meget lidt, hvis der er noget der virkelig dufter godt.
Gåture, snusemåtter og ben er faktisk den eneste måde at stimulere ham på, da han ikke kan finde ud af at lege med legetøj, bolde osv.
Han har i sit første leveår boet i Spanien i en hundeflok på 4-5 hunde og han var helt sikkert den nederste i hierarkiet - han er meget underdanig og ydmyg. Ved interesse for Sunny uddyber vi. Sunny er rigtig god til at være alene hjemme en hel arbejdsdag og har aldrig ødelagt noget.
Hvis man går med tanker om en jagthund, er Sunny desværre ikke den rette, da han er skudræd - det er afprøvet. Han er dog ikke bange for fyrværkeri.
Han er god med andre hunde, dog kan der være lidt udfordringer med andre hanhunde, men han har aldrig gjort noget. Vores krav til ny ejer:
- vi ønsker, at man kommer og hilser på Sunny og mærker kemien og har lidt betænkningstid, da hans fortid har været lidt skrøbelig.
- ingen små børn
- hus med lukket have (da han kan finde på at stikke af)
- daglige gåture . Med sig har Sunny 10-12 kg tørfoder, mad- og vandskål, hunde"kurv", sele og snor. Lyder Sunny som noget for dig og kan du tilbyde ham verdens bedste trygge og sidste hjem, så lad os endelig høre fra dig.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;