Oprettet 27. marts 2024

Malteser, hvalpe, 6 år , salgklar 19-04-24





Placering
Placering
8300 Odder



Annoncebeskrivelse

Vores skønne malteser har fået 5 flotte hvalpe, 3 tæver og 2 drenge D.23/02-24 hos og under dyrelæges kontrol. forældrene er malteser, søde, kærlige, sunde og raske. moren vejer ca.6 kg og faren vejer 4,6 kg. Allergivenlige, fælder ikke. Hvalpe vil starte deres liv i vores stue,hvor de Opvokser sammen med os og vores børn og vil blive vænne til almindelig forekommende lyd. f. eks. tv/radio, musik?støvsuger,snak,osv. De vil køre i bil samt opstarter renlighedstræning. Hvalpene bliver sundhedschecket
vaccineret
chippet
x3 ormekur
Registeret i DHR
Tæppe med duft af moren
Samt følger sundhedsbog og En start hvalpe pakke med til den første tid inden afrejse.
SlagsKlar:. D.19/04-2024. Reservation betales 2000
kr som i får en kontrakt, tilbage betales ikke ved fx. Fortrydelse. Restbeløb betales ved afhentning. Vi er en familie med Mor/far, 4 børn, søn på 15 og datter på 12 ,tvillinger på snart 3 år. Daisy har født flere kuld, alle gange med Dennis (far). sidste klud var april 2021.
Det betyder meget for os, at vores hvalpe får alt det bedste i deres første levetid.
Tryghed, nærvær og masser af kærlighed. Vi erfarer, at hvalpene er glade, trygge og nysgerrige når de flytter fra os, og de hurtigt og nemt finder tryghed i deres nye omgivelser. Det er for os, den vigtigste opgave, så familien får en kærlig & glad hund med hjem.
Vi er her som familie for jer den første tid, hvis der er spørgsmål, små ting som vi kan hjælpe jer med. Vi vil kunne sende billeder af vores tidligere hvalpe,hvis i er interesser i det.
:. telefon . Kærlig hilsen Elham.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;