Oprettet 18. marts 2024

yorkshire terrier , hund, 8 uger , salgklar 20/3-2024





Placering
Placering
9900 Frederikshavn



Annoncebeskrivelse

Vi er så heldige, at vores dejlige hund Maggie af rasen Minnie Yorkshire Terrier, har fået 2 små yndige og charmerende hvalpe d. 24/1-24, En lille han, som vi kalder Lucas og en lille tæve ved navn Lily, ( Af praksike grunde og kan selvfølgelig ændres)
Både mor og far er rene Yorkshire terrier. Mor vejer ca, 2, kg., far Oscar ca. 2,5 kg og storesøster Jessie , vejer 1,6 kg.
Maggie og Oscar har tidligere fået 2 hvalpe sammen , hvoraf både hanhundens ejere og vi valgte at beholde hver sin hvalp. Hvalpene er derfor vokset op med både deres mor og deres storesøster Jessie.
Begge forældre er dejlige familiehunde, sunde , raske og velfungerende . Ligesom de har en fantastisk glad og imødekommende personlighed . De er terrier med liv og sjæl, livlige, opmærksomme og fulde af sjove påfund.
Hvalpende søger nu nye kærlige hjem, i en familie, der har tid og lyst til at få et lille nyt familiemedlem . Da påsken ligger lige om hjørnet, er der gode mulighed for at skabe rammerene for at tage godt imod en lille ny hundehvalp.
De to hvalpe elsker børn og andre hunde. De er velsocialiseret i kraft af en opvækst i vores stue , sammen med mor og storesøster . De er derfor vant til dagligdagens gøren og laden .
Hvalpene er sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved afrejse. Endvidere har de fået ormekur.
Vi ser frem til at høre fra interesserde købere til vores dejlig hundehvalpe og ønsker kun seriøse hevendelser .

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;