Oprettet 12. marts 2024

American Bully, hvalpe, 7 uger , salgklar 13/03-2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 15.000. kr.
Placering
Placering
7500 Holstebro



Annoncebeskrivelse

Få jeres fantastiske nyeste og kærligste Oompa Loomba familiemedlem! ????????
Vi vil gerne med stolthed præsentere Scoopy og Wicky´s 7 sunde dejlige Oompa Loompas hvalpe, som søger deres foreviget hjem. Hvalpene er classic x pocket hvalpe på 8 uger om lidt og derfor søger vi dedikerede og kærlige hjem til vores hvalpe, hvor de vil blive elsket som en del af familien.
Forældrene:
Far: Scoopy er pocket American bully på cirka 30 kg med Black tri color. Han har abkc stamtavle, og stammer fra seriøst dansk stueopdræt med vægt på sundhed og racestandard.
Mor: Wicky er classic American bully med chokolade tri color. Hun er vokset op med os herhjemme sammen med hendes søster, som er hvalpenes moster. Hendes bedsteforældre stammer fra Brasilien med professionel opdræt fra Kennel Sunshine Bullies. Morderen er jordens kærligste hund, der vejer cirka 20 kg. Mor har både ABR og ABKC stamtavle der kan fremvises.
Hjemme-Miljø:
Hvalpene er stueopdrættet i kærlige, trygge hjem, hvor de modtager masser af kærlighed. Hvalpene er blevet trænet i at komme ud i snor og socialiseret med børn, andre voksende og andre hunde, og er derfor vant til daglig håndtering og socialisering. De er vant til hverdagens lyde, såsom støvsugning, tv, vaskemaskine, musik osv. Vores hunde elsker at se og høre hunde tv, hvilket hvalpene også har været med til at afprøve.
Vi har fire tilgængelige hvalpe tilbage:
-Hailey (Tæve)
-Mango (Han)
-Baloo (Han)
-Theodore (Han)
Interesserede er velkomne til at kontakte os for yderligere information, billeder, facetime eller en mulighed for at møde hvalpene.
For at reservere en hvalp kræves et depositum på 3000 kr, som modregnes i den samlede pris på 15000 kr.
Vi sætter pris på seriøse henvendelser og kan kontaktes via. telefon eller besked på: + telefon ????????.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;