Oprettet 7. marts 2024

American Bully

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 10000 kr.
Race
Race
American Bully
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
lysebrun med pletter
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
7. marts 2024
Placering
Placering
4340 tølløse
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vi ønsker desværre og sælge vores elskede superman. Efter længere overvejelser, og flere mulige løsninger er vi blevet enige om at superman vil have den allerbedst hvor han er ene herre i huset.

Han er en skøn og dejlige 2 år han hund. Han er meget energisk så han skal ud et sted hvor tiden og pladsen er. Det vil sige ingen lejlighed, men gerne noget have og mulighed for gåture. Dog er superman også det allerstørste putteøre der findes. En plads i sofaen så tæt på ejer som overhovedet muligt. Er klar til og tørste hvis ejer er ked af det.

Når superman er alene hjemme er han i sit alt elskede hundebur, da stressen ellers tager over og han ødelægger ting. Vi vil gerne give hans hundebur med til supermans nye ejer. Til daglig når vi er hjemme skal det dog siges superman ikke ødelægger ting.

Dog er superman ramt af korn og støv allergi, men hen til har forsikringer dækket udgifter. Udgiften er ca. 700-800 kr. hver 3 måneder da superman får kløende stillende i sprøjte for og holde sin støv allergi nede. Vores nuværende dyrlæger har sagt der har været en anden behandling mulighed, men har vi ikke ønsket. Så måske er der er andet hjælp. Men lige nu er det i hvert fald ca 700-800 kr hver 3 måned ca hvor forsikring har dækket.

Superman spiser lige nu barf og kornfrit tørfoder dagligt. Og vi vil gerne give mad med til de første par dage hvis det ønsket. Han har også fået en barf madplan i selvfølgelig også gerne må få oplyst hvis ønsket.

Superman har stamtavle. Superman blev 2023 scannet på både hofter og knæ, og der var ingen problemer.

Vi forbeholder os retten og vælge i mellem henvendelser da vi gerne vil finde det rigtige sted til superman.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;