Oprettet 26. februar 2024

Coton de Tulear, flere hvalpe, 9 uger , m. stamtavle, salgsklar 9 maj 2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til Kontakt for pris kr.
Placering
Placering
7400 Herning



Annoncebeskrivelse

Vi gentager succesen…
Bella & Joey skal have små igen. Da Bella & Joey’s første kuld, faldt rigtig godt ud (se billede), har jeg valgt at bruge Jette's Joey. til at lave denne kombination igen. Hvalpene vil stikke deres næser ud i denne verden midt i marts - og jeg glæder mig vildt meget til at byde dem velkommen. Begge forældre har de bedste temperamenter, er omsorgsfulde , loyale og legesyge. Derudover har far Joey været meget aktiv på udstillingsfronten i flere lande, hvilket er blevet til 30 flotte titler. Hvalpene er selvfølgelig avlet efter DKK's og KSS's avlsanbefalinger. Derudover er begge forældre fri via DNA test for racens kendte sygdomme og øjenlyst/patella-undersøgt. Hvalpene vil dermed få DKK Basis Plus stamtavle.
Far Joey har desuden fået tage røntgenundersøgelse for forkalkninger i ryggen og har status K0 - dvs. ingen forkalkninger, som kan føre til diskusprolaps. Derudover lægger jeg stor vægt på at hvalpene socialiseres og stimuleres efter alle kunstens regler i de vigtige uger inden de rejser hjemmefra.

Mor BELLA
Tsachillie’s Eminent Bella
DKK reg nr.: DK011331/2019. Far JOEY:
Tsachillie’s Ingo The Champ
DKK reg nr.: DK01283/2018. Har du lyst til at vide mere, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig. Du kan evt. skriv lidt om dig og din families ønsker og muligheder i forhold til en lille pelshund. Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;