Oprettet 25. februar 2024

Springerdoodle , hvalpe, 8 uger , salgklar 22. marts





Placering
Placering
7430 Ikast



Annoncebeskrivelse

(50 % engelsk springer spaniel og 50% puddel) . Ring/skriv til. telefon :-). Doodle hvalpe. I stil med cockerdoodle/cockapoo, goldendoodle og labradoodle kommer her et kuld springerdoodle/sproodle. VIDEO af mor og de små hvalpe: [LINK FJERNET]. Der er oprettet en Facebook gruppe til hvalpene og deres familier :-)
[LINK FJERNET]. Dejlige gennem-nussede hundehvalpe, født 26/1 og flytteklar 22. marts. Der er 4 brune og 7 sorte med forskellig mængde af hvid på bryst/mave og poter. Der er 5 piger og 6 drenge. Hvalpenes mor er engelsk springer spaniel i brun og hvid. Når hun ikke er gravid, vejer hun 25 kg og er 52 cm fra ryg til jorden. Hvalpenes far er sort puddel. En glad familie hund og en flot fyr, 23 kg og 55 cm fra ryg til jorden.
De fuldvoksne hvalpe forventes at få samme størrelse som en springer spaniel, men med "klippepels" i stedet for pels som fælder. Hvalpene bliver stueopdrættet og vænnet til dagligdags lyde og udfordringer. Når vejret er godt, og hvalpene er store nok til det, er de i deres overdækkede løbegår med hundehus, lige uden for vores terrassedør. Når det er koldt og vådt, har vi plads til hvalpene i stuen. Vores børn sørger for at hvalpene er vant til at blive nusset og klappet af små børnehænder, så der er tale om gennemnussede menneskevante hvalpe. Når hvalpene flytter hjemmefra, har de fået 3 gange ormekur, er blevet undersøgt hos dyrlæge (sundhedsbog medfølger), vaccineret, chippet og registreret i dansk hunderegister. Når hvalpene hentes, medfølger der:
- Tæppe som dufter af mor
- Foderpakke til den første tid
- Et stykke legetøj . Du er velkommen til at komme og hilse på hvalpene og mor i Ikast.
Ved reservation af hvalp betales et depositum, som ikke refunderes ved fortrydelse, men som selvfølgelig modregnes i salgsprisen.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;